Van Mill
Telefoon: 078-613 2155
Telefoon: 0183-645 800
Close
cashback-1000euro

Opel heeft nu een hele bijzondere actie. U krijgt als privérijder tijdelijk €1.000 cashback. €1.000 retour van Opel Nederland, pinklaar op uw rekening gestort. Bovenop de allerbeste deal die u al gemaakt heeft bij Van Mill. Dit aanbod geldt op bijna alle Opel modellen*. Als blijk van waardering voor uw keuze. Want we zijn er trots op dat u voor een nieuwe Opel gekozen heeft. 

Een eerlijke deal

Het kopen van een nieuwe auto is spannend, maar kan ook behoorlijk ingewikkeld of verwarrend zijn. Zeker met de grote hoeveelheid aanbiedingen in de markt, die vaak minder aantrekkelijk of voordelig blijken te zijn, wanneer u in de showroom komt. Bij een grote aankoop, zoals een nieuwe auto, heeft u behoefte aan duidelijkheid. En dat is precies wat u van Opel mag verwachten. Van Mill geeft u een hoge inruilprijs voor uw huidige auto en kan u desgewenst ook nog een scherpe financiering  bieden. Zodat u precies weet wat u bij moet betalen, in één keer of in 60 maandtermijnen. Van Opel Nederland krijgt u na levering van uw nieuwe Opel gewoon €1.000 cash op uw rekening gestort.  

€1.000 CASH OP UW REKENING

Van de zeer complete Opel Corsa tot en met de strak vormgegeven Opel Insignia, bijna alle personenauto’s komen in aanmerking voor €1.000 cashback!* U profiteert van ongekend voordeel, bovenop de allerbeste deal die Van Mill met u maakt.  

En wilt u direct instappen én wegrijden? Ook dat kan. U profiteert nu van extra gunstige actieprijzen op alle voorraadmodellen. Plus altijd nog eens €1.000 extra op uw bankrekening retour. 

Wilt u meer weten over de € 1000,- cashback actie? Neem contact met ons op!

Contactgegevens


* Download en lees de actievoorwaarden