Van Mill
Telefoon: 078-613 2155
Telefoon: 0183-645 800
Close

APK en onderhoud

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken, zoals: de verkeersveiligheid, milieu, registratie en roet of viergasmeting. Van Mill kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, wij kennen uw auto immers als geen ander.

Wij adviseuren u om de APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt geeft inzicht van in de technische staat van uw auto. De auto wordt nagelopen op een groot aantal punten en waar nodig worden onderdelen vervangen.  
 

APK € 9,- IN COMBINATIE MET ONDERHOUD 

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK maar € 9,-. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw auto in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie. Tevens profiteert u dan van één jaar lang gegarandeerde mobiliteit dankzij Opel Assistance Plus.

Let op: op zaterdag is het niet mogelijk om uw Opel of Chevrolet APK te laten keuren. 

Een losse APK kost € 29,- all-in.   

WETTELIJK VERPLICHT. 

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en het brandstof type.

Maak nu direct een afspraak voor de APK.

 

opel-werkplaats-vanmill

Werkplaats Dordrecht

vm12paulvisser3
Paul Visser
After Sales Manager
ruuddictus
Ruud Dictus
Service Adviseur

Werkplaats Gorinchem

vm12paulvisser3
Paul Visser
After Sales Manager
anneboet
Anne Boet
Service Manager Van Mill Gorinchem