Van Mill
Telefoon: 078-613 2155
Telefoon: 0183-645 800
Close

Opel Assistance

Mobiel zijn is belangrijk, mobiel blijven nog belangrijker. U wilt er zeker van zijn dat u kilometer na kilometer met een gerust gevoel achter het stuur van uw Opel door kunt brengen. Bij Van Mill begrijpen we dat, omdat mobiliteit en mobiel zijn in ons bedrijf een centrale rol speelt.

Daarom wordt iedere nieuwe Opel standaard geleverd met twee jaar mobiliteitsgarantie. Hiermee bent u in meer dan 40 landen, 24 uur per dag 7 dagen per week door middel van één telefoontje naar het alarmnummer verzekerd van hulp bij pech onderweg. De dienstverlening van Opel Assistance houdt in: 

- Pech-onderweg-service
- Wegslepen
- Huur van vervangende auto
- Vervoer naar bestemming/huis
- Hotelaccommodatie
- Vergoeding van ophaalkosten
- Verzending van vervangende onderdelen
- Financiële assistentie 

Wanneer het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, zorgt Opel Assistance ervoor dat uw auto binnen Nederland naar de Opel Erkend Reparateur van uw keuze wordt getransporteerd. In het buitenland is dat de dichtstbijzijnde. En natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat de reis van u en uw eventuele passagier(s) zo snel mogelijk voortgezet kan worden. 

Wilt u levenslang profiteren van gegarandeerde mobiliteit? Laat dan het periodiek onderhoud uitvoeren bij Van Mill. U krijgt dan Opel Assistance Plus. 

Vanuit Nederland: 0800-0991222

Vanuit het buitenland: 0031-70-3145117

opel_roadside_assistance_992x250_motiv1_paar_rgb

Wilt u meer informatie over Opel Assistance? Neem contact met ons op en maak gebruik van ons contactformulier.

Contactgegevens