Van Mill
Telefoon: 078-613 2155
Telefoon: 0183-645 800
Close

Opel Bedrijfswagens

Van Mill regelt alles!

Opel Bedrijfswagens leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Opel Movano, Vivaro en Combo zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten.

Opel Combo vanaf € 9.995 (excl. BTW/BPM)

Nieuwe Vivaro vanaf € 19.495 (excl. BTW/BPM)


Opel Movano vanaf € 20.695 (excl. BTW/BPM)

Uw nieuwe bedrijfswagen: helemaal bedrijfsklaar

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt de Opel bedrijfswagendealer uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500
Als u een nieuwe Movano, Vivaro of Combo koopt dan regelt uw Opel bedrijfswagendealer de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd. Ons zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting (officieel dealer van Bott Vario en Snoeks) biedt u totaaloplossingen voor bedrijfswageninrichting, betimmeringen, accessoires en huisstijl. Wij verzorgen voor u het totale traject, waar u verder geen omkijken meer naar heeft. 
5 jaar zekerheid over kosten

Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

Onbezorgd zaken doen
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uw Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. Ga snel langs bij bedrijfswagendealer Van Mill in Dordrecht of Gorinchem en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

Wilt u meer informatie over onze diensten en de Opel Bedrijfswagens? Neem contact op met onze manager Opel Bedrijfswagens via onderstaand formulier. 

Opel Bedrijfswagens

vm12dickdebruin
Dick de Bruijn
Manager Opel Bedrijfswagens

  • Uw nieuwe bedrijfswagen: helemaal bedrijfsklaar en op maat voor u ingericht.
  • Gratis inrichting of ombouw t.w.v. € 1500,-
  • 5 jaar zekerheid over kosten. 5 jaar 0% rente op uw financiering.
  • Onbezorgd zakendoen
  • Direct contact met uw bedrijfswagenadviseur bij Van Mill

 

Contactgegevens


opel-combo-vanmill
opel-movano-vanmill
opel-vivaro-vanmill