Van Mill
Telefoon: 078-613 2155
Telefoon: 0183-645 800
Close

Opel OnStar

onstar-gratis-2016

Gaat uw voorkeur naar de comfortabele Opel Corsa of de stijlvolle Astra? Of kiest u de nieuwe Mokka X, de luxe Meriva of de zeer ruime Zafira? Ongeacht uw voorkeur profiteert u t/m 31 december 2016 op bijna alle Opel personenauto’s van een zeer bijzonder aanbod. U krijgt nu 3 jaar gratis Opel OnStar en 4G Wi-Fi in uw nieuwe Opel!

Opel OnStar is beschikbaar op bijna alle modellen en krijgt u nu gratis bij aankoop van een nieuwe Opel (m.u.v. Opel KARL, ADAM basisversie en Selection uitvoeringen). Ook het volledige dienstenpakket incl. 4G Wi-Fi is nu 3 jaar lang gratis. Uw voordeel kan oplopen tot ruim € 1.100.

Rekenvoorbeeld  
Opel OnStar €495
3 jaar Opel OnStar services 
(€ 99,50 per jaar)
€298,50
3 jaar Wi-Fi databundel 50Gb
(€ 125 per jaar)
€375
Totaal voordeel €1.168,50

U wilt er uiteraard niet aan denken, maar er kan altijd iets gebeuren onderweg. Met uw auto, of erger nog, met uzelf of iemand anders in de auto. Stel dat u ook nog eens geen bereik heeft, of niet meteen bij uw telefoon kunt? Veiligheid is belangrijk. En misschien bent u daar steeds meer van bewust. Daarom is het goed om overal op voorbereid zijn.  

Een auto die zelf de hulpdienst belt.

Opel introduceert Opel OnStar. Een bijzondere service die in elk nieuw model beschikbaar is. Het is een knop in uw auto waarmee u direct in contact staat met een persoonlijke assistent. Een echte medewerker waar u alles aan kunt vragen en die in noodsituaties de hulpdiensten belt. Handig voor situaties als u niet in de mogelijkheid bent dit zelf te doen. Zo neemt deze persoonlijke assistent zelfs contact met u op als de airbag geactiveerd is. Wanneer er geen reactie is, worden automatisch de hulpdiensten naar uw auto gestuurd. Alles voor de veiligheid. 

Bekijk een demo van Opel OnStar in de nieuwe Opel Astra nabij onze showroom in Dordrecht. 

Bekijk de actievoorwaarden voor 3 jaar gratis On-Star

Wilt u meer informatie over  Opel OnStar? Klik hier voor meer informatie of vraag een gratis brochure aan!

Uw Opel OnStar specialist Niels de Waard informeert u graag over de mogelijkheden! 

Opel OnStar

vm12nielsdewaard2
Niels de Waard
Manager Opel Personenauto's

Contactgegevens