Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Nog zorgelozer in een nieuwe Opel stappen. 
Profiteer van 4 jaar garantie plus 4 jaar gratis onderhoud

Nu bij Opel snel, zorgeloos én voordelig in uw nieuwe auto kunt stappen met Opels 4+4. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel. Ook uit voorraad. Bovendien komen ook de allernieuwste modellen in aanmerking voor dit zorgeloze aanbod.

Gaat u voor de nieuwe Mokka met hét nieuwe Opel gezicht? Ook leverbaar als Mokka-e, een 100% elektrische variant met veel power en een groot rijbereik. Of de Opel Crossland: prachtig en praktisch tegelijk! Maar ook alle andere Opel personenauto’s zijn mogelijk in combinatie met 4+4. Stuk voor stuk rijk uitgerust, goede looks én zorgeloos instappen!

Extra voordeel op voorraadmodellen
Kiest u voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvangt u bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!

Scherpe financiering
En we kunnen u nog meer zekerheid bieden! Kies voor de scherpe financiering van Opel Finance, waarbij u in uw favoriete Opel stapt tegen slechts 1,99% rente en dat 4 jaar lang. Zo rijdt u al in een nieuwe Opel Corsa Edition vanaf € 215 per maand of de Opel Crossland vanaf € 285 per maand. En dit maandbedrag is dus ook inclusief garantie en onderhoud. Na de looptijd van 4 jaar is de nieuwe Opel helemaal van u en al uw spaargeld staat gewoon nog op de bank!

Opel en 4+4: Stap snel, zorgeloos én voordelig in. Dit is uw kans!


Bekijk de actievoorwaarden.