Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Opel Corsa-e Edition 3-fase interieur

deze actie is verlopen

Koel, schoon en comfortabel


Op warme dagen autorijden kán heel comfortabel zijn, als u een goedwerkende airco hebt. Laat uw airconditioning daarom controleren, om er zeker van te zijn dat hij goed blijft werken en om nare geurtjes te voorkomen. Kom langs bij Opel Van Mill voor een gratis aircocheck of airco-onderhoud voor een scherpe prijs. Ook het interieurfilter wordt direct gecontroleerd zodat u gegarandeerd beschikt over schone gefilterde lucht in uw auto. Blijkt uit de gratis check dat uw aircosysteem gereinigd moet worden of een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan hanteren wij nu exclusieve actietarieven. Deze tarieven zijn geldig t/m 30 september 2020 dus maak snel uw afspraak! 

Airco reiniging

Airco Well Service 1:   € 39
Intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving. (Excl. het afvullen met koudemiddel en nieuw interieurfilter)

Airco Well Service 2:   € 89
Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving. (Excl. het afvullen met koudemiddel en nieuw interieurfilter)


Airco onderhoud

 Type Koudemiddel

 Normale prijs

 Actie prijs

 Korting

 1234YF

 € 189

 € 149

 € 40

 R134A

 € 139

 € 99

 € 40


Het prijsverschil wordt veroorzaakt door een ander type koudemiddel dat nodig is voor de verschillende bouwjaren. Vraag bij Van Mill welk type koudemiddel geschikt is voor uw auto. 


Maak werkplaatsafspraak

 

Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van uw airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco weer als nieuw is. Maar dat is niet het enige wat onze monteur doet. Hij voert ook de volgende werkzaamheden uit:

 • Temperatuurmeting
 • Druk- en lektest
 • Controle van pollenfilter
 • Visuele controle
 • Controle van de bediening
 • Anti-geurbehandeling

Profiteer van verschillende voordelen met de Van Mill Airco check:

 • Altijd een optimale koelprestatie
 • Voorkom dure reparatie aan uw airco-compressor
 • Geen muffe geurtjes meer
 • Uitgevoerd door getrainde monteurs
 • Snelle oplossing voor problemen die tijdens de check naar voren komen
 • Veiligheidsrapport en aanbevelingen om uw Opel in topconditie te houden

Waarom is airco onderhoud nodig?

Met behulp van een koudemiddel kan uw airco goed functioneren. Het koudemiddel in uw airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8 tot 10%. De werking van uw airco neemt daardoor af. Het koudemiddel moet daarom met regelmaat worden bijgevuld. Als dat niet gebeurd kan dat leiden tot schade aan de compressor en leidingen van de airco.

Omdat de airco ook de lucht filtert is het noodzakelijk dat deze filters regelmatig gereinigd worden. Na verloop van tijd hopen er zich bacteriën op in de filters en die veroorzaken een muffe lucht. De geurbehandeling die tijdens onderhoud ook wordt uitgevoerd zorgt weer voor een frisse lucht.

Wanneer is airco onderhoud nodig?

Wij adviseren om eens per 2 jaar de airco te onderhouden. Dit is afhankelijk van het gebruik van de airco. U zal merken dat onderhoud nodig is op het moment dat uw airco er langer over doet om de auto lekker koel te krijgen.

Ook zodra er muffe geurtjes uit de airco komen, kan dat wijzen op schimmels en bacteriën in de filters van de airco. Tijdens onderhoud wordt hier ook naar gekeken.

Plan direct een afspraak

Actie geldig t/m 30 september 2020.


Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?