Opel Ampera-e: 100% elektrisch en slechts 8% bijtelling. Nu met totaal €6.000 subsidie! 

Van Mill heeft nog een aantal 100 % elektrische Opel's Ampera-e op voorraad zodat u nog 5 jaar lang kunt profiteren van slechts 8% bijtelling. De Ampera-e is direct leverbaar bij Van Mill dus u kunt snel rijden.  
Met een luxe uitrusting, Duitse technologie en een uitgebreide actieradius is de elektrische Opel Ampera-e dé elektrische auto voor zakelijk verkeer én privé gebruik. Net de E van Echte elektrische kilometers, 423 op precies te zijn. 

Subsidieregeling elektrische auto's
Goed nieuws, vanaf 4 juni komt de Opel Ampera-e (en de Corsa-e) in aanmerking voor subsidie (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)). De subsidie gaat in per 1 juli 2020 en is van toepassing op alle nieuwe en gebruikte elektrische auto’s die vanaf 1 juli 2020 worden geregistreerd en zijn aangeschaft door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract. De subsidie bedraagt € 4.000 op een nieuwe elektrische personenauto en € 2.000 op een gebruikte/reeds geregistreerde elektrische personenauto. 
U komt eenmalig in aanmerking voor subsidie als wordt voldaan aan de voorwaarden. De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is. Wacht dus niet te lang! 

De Opel Ampera-e is verkrijgbaar vanaf € 34.149 nu voor € 28.149. 
€ 4.000 Van Mill 'zekerheidssubsidie' + € 2.000 overheidssubsidie = totaal € 6.000 voordeel. 

Wij vertellen u graag meer over de voorwaarden en hoe u deze subsidie aan kunt vragen. Meer informatie vindt u ook op de website van de overheid

Kies uw Ampera-e uit voorraad

Actieradius
De Opel Ampera-e heeft een elektromotor met 150kW (204pk), een batterijcapaciteit van 60kWh en een forse actieradius van meer dan 400 kilometer volgens de nieuwe, strengere WLTP-cyclus. De 4,16 meter lange Ampera-e is een ruime gezinsauto met voldoende ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte biedt een inhoud van 381 liter en maar liefst 1.274 liter met de achterbank neergeklapt.

Zakelijk zeer aantrekkelijk
De Opel Ampera-e is zeer aantrekkelijk voor zakelijk rijders, vooral dankzij de geringe bijtelling voor dit type auto. Daarnaast profiteren kopers van diverse subsidies en belastingvoordelen. Door de elektrische aandrijflijn zijn de onderhoudskosten gering. Standaard heeft Ampera-e dan ook 8 jaar/160.000 kilometer garantie op alle elektrische onderdelen.

Doordachte innovaties
Een blikvanger in het interieur is het ultra-platte, grote 10,2-inch touchscreen dat verbonden is aan het intelligente IntelliLink-e systeem van de Opel Ampera-e. Dit systeem communiceert moeiteloos met uw smartphone via Android Auto of Apple CarPlay. Met de myOpel app kunt u uw telefoon zelfs als afstandsbediening voor de Ampera-e gebruiken, om bijvoorbeeld uw auto terug te vinden op een drukke parkeerplaats, de deuren te vergrendelen of het dichtstbijzijnde oplaadpunt te vinden. Daarnaast biedt het IntelliLink systeem:

- Opel OnStar met wifi-hotspot voor 7 apparaten
- Moeiteloze integratie met al uw digitale apparatuur
- De belangrijkste voertuiggegevens zoals batterijniveau en        energieverbruik
- Uw smartphone draadloos opladen

Geïnteresseerd?