100% elektrisch en slechts 4% bijtelling. De Opel Ampera-e is nu uit voorraad leverbaar bij Van Mill.

Op Prinsjesdag is het definitief bevestigd: de bijtelling gaat vanaf januari 2020 stijgen van 4% naar 8%.
Kies daarom nu voor de 100 % elektrische Opel Ampera-E, met de E van Echte elektrische kilometers. 423 om precies te
zijn. Plus u profiteert 5 jaar lang van 4% bijtelling als u nog dit jaar gaat rijden. En dat kan, want de Opel
Ampera-E is direct leverbaar bij Van Mill.

Met een luxe uitrusting, Duitse technologie en een uitgebreide actieradius is de elektrische Opel Ampera-e dé elektrische auto voor zakelijk verkeer én privé gebruik. Om met zekerheid te profiteren van 4% fiscale bijtelling is registratie in 2019 echter essentieel. Daarom heeft Van Mill nu extra voorraad van de Ampera-e beschikbaar.

Actieradius
De Opel Ampera-e heeft een elektromotor met 150kW (204pk), een batterijcapaciteit van 60kWh en een forse actieradius van meer dan 400 kilometer volgens de nieuwe, strengere WLTP-cyclus. De 4,16 meter lange Ampera-e is een ruime gezinsauto met voldoende ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte biedt een inhoud van 381 liter en maar liefst 1.274 liter met de achterbank neergeklapt.

Zakelijk zeer aantrekkelijk
De Opel Ampera-e is zeer aantrekkelijk voor zakelijk rijders, vooral dankzij de geringe bijtelling voor dit type auto: 4%. Daarnaast profiteren kopers van diverse subsidies en belastingvoordelen. Door de elektrische aandrijflijn zijn de onderhoudskosten gering. Standaard heeft Ampera-e dan ook 8 jaar/160.000 kilometer garantie op alle elektrische onderdelen.

Doordachte innovaties
Een blikvanger in het interieur is het ultra-platte, grote 10,2-inch touchscreen dat verbonden is aan het intelligente IntelliLink-e systeem van de Opel Ampera-e. Dit systeem communiceert moeiteloos met uw smartphone via Android Auto of Apple CarPlay. Met de myOpel app kunt u uw telefoon zelfs als afstandsbediening voor de Ampera-e gebruiken, om bijvoorbeeld uw auto terug te vinden op een drukke parkeerplaats, de deuren te vergrendelen of het dichtstbijzijnde oplaadpunt te vinden. Daarnaast biedt het IntelliLink systeem:

- Opel OnStar met wifi-hotspot voor 7 apparaten
- Moeiteloze integratie met al uw digitale apparatuur
- De belangrijkste voertuiggegevens zoals batterijniveau en        energieverbruik
- Uw smartphone draadloos opladen

Geïnteresseerd?