Zeer scherp aanbod in economisch roerige tijden
Het is een ongekende tijd en daarom komen wij met een ongekend aanbod. Direct wegrijden in een nieuwe Opel Astra vanaf 325 euro per maand. En ruilt u uw huidige auto in dan krijgt u ook nog een leuk bedrag op uw rekening erbij!


In deze onzekere tijden is veilig en zorgeloos rijden misschien wel belangrijker dan ooit. De eigen auto is hiertoe een prima middel. De Opel Astra is dankzij een uniek en eenmalig private lease actietarief nu extra aantrekkelijk. En bij inruil van uw huidige auto wordt de inruilwaarde direct overgemaakt op uw bankrekening.

Dankzij onze uitgebreide voorraad heeft u een ruime keus aan uitvoeringen en kunt u direct rijden. Het nieuwe genieten kan beginnen!

 

U rijdt de Opel Astra met private lease nu vanaf € 325 per maand
Gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km per jaar. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

  • wegenbelasting
  • all-riskverzekering
  • afschrijving
  • reparatie en onderhoud 
  • bandenservice
  • internationale pechhulp

 

Kom in contact

Thuisbezorgd
Wij staan voor u klaar in de showroom, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Een nieuwe Opel Astra configureren en bestellen kan echter ook volledig online. De Astra kan vervolgens zelfs thuis voor uw deur bezorgd worden. En mocht u een vooraf een proefrit willen maken zonder van huis weg te gaan, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u faciliteren.

Ontzorgen
Zekerheid is op dit moment extra belangrijk. Opel Private Lease houdt hier rekening mee en ontzorgt u volledig, zodat u ongeacht de omstandigheden geen risico loopt. Zo wordt het Private Lease contract bijvoorbeeld kosteloos beëindigd bij wijziging in arbeidsomstandigheden als gevolg van de coronacrisis.

Private lease
In onzekere tijden is Private Lease ideaal: geen grote investering in een nieuwe auto, maar wel alle zekerheden en comfort die bij een nieuwe auto horen. Dit alles voor een vast en aantrekkelijk maandbedrag. Alle kosten, zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn gedurende de contractperiode inbegrepen; alleen de kosten voor brandstof komen daar nog bij.

 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?