Het is actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Tijdens de Bestelwagen Besteldagen profiteert u van gratis upgrades op een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano. Alleen in oktober krijgt u gratis upgrade naar automaat en gratis betimmering tot € 1.000! Bovendien financiert u uw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu met 5 jaar 0% rente! Kies hieronder uw voorkeursmodel en ontdek meer.

KIES UIT DIVERSE UPGRADES
Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar. U kiest zelf welke upgrades het beste bij u passen. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen? De keuze is aan u.

Meer informatie?

 

NIEUW OPEL COMBO
De feiten spreken voor zich. De nieuwe Opel Combo is verkozen tot International Van of the Year 2019 en om dat te vieren kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de volgende upgrades. 

Bekijk Combo

OPEL VIVARO
De Opel Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren. Met de gratis upgrades in de maand april wordt iedere rit naar een nieuwe klus nog aangenamer.

Bekijk de Vivaro

OPEL MOVANO
Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Deze bestelwagen is van A tot Z ontworpen om u en uw bedrijf vooruit te helpen. Welke upgrades op de Movano helpen u vooruit? 

Bekijk de Movano


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

Geïnteresseerd?