Opel Corsa Online Edition


Wij snappen dat je tegenwoordig overal online wilt zijn, ook in jouw auto. De Corsa Online Edition biedt uitkomst! Met deze nieuwe uitvoering ben je altijd en overal ‘connected’ in je auto. Dat klinkt leuk, maar wat houdt dat precies in?

PERSOONLIJKE ASSISTENT 
Met de OnStar knop heb je toegang tot een persoonlijke assistent in je Corsa. Hierdoor wordt autorijden een stuk leuker en gemakkelijker. Kun je de juiste weg niet vinden? Schakel dan de hulp van OnStar in. De assistent kan de gewenste bestemming op afstand naar jouw navigatiesysteem sturen. Wil je voordat je op vakantie gaat een check uitvoeren? Dan biedt de assistent uitkomst met een diagnose van jouw Opel Corsa zodat je met een gerust gevoel je koffers kunt inladen.

4G WIFI AAN BOORD
De Corsa Online Edition heeft een krachtige 4G Wi-Fi hotspot aan boord en dankzij de sterke dakantenne heb je altijd een betrouwbare internetverbinding voor wel 7 apparaten, vrijwel overal in Europa. Hierdoor zijn jij en je passagiers ook buiten Nederland ‘connected’ en bereikbaar.

HANDIGE APP
Met de myOpel app i.c.m. OnStar ben je altijd verbonden met jouw Corsa. Handig om je auto op te sporen als je niet meer weet waar die geparkeerd staat. Ook kan je op afstand de bestemming naar je navigatie sturen of de deuren ontgrendelen en vergrendelen.

MULTIMEDIA SYSTEEM
Uiteraard wil je ook je smartphone verbinden met je nieuwe Corsa. Dat kan! Het IntelliLink-systeem biedt veel functies die het jou onderweg gemakkelijk maken. Denk aan handsfree bellen en audiostreamen via Bluetooth®. Diverse functies kun je via spraakherkenning bedienen. De Corsa biedt ook Apple CarPlay ondersteuning, hierdoor kun je jouw favoriete apps bedienen.

 

DAB+ RADIO
Jouw Corsa Online Edition beschikt over DAB+, de nieuwe standaard in radio luisteren. DAB+ maakt gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk waardoor je storingsvrij en zonder ruis naar je favoriete radioshow kunt luisteren.

OPEL PRIVATE LEASE 
Je kan de Corsa Online Edition ook privé leasen voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zoals afleverkosten, afschrijving, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en verzekering. Het enige dat jij hoeft te doen, is tanken! 

 

 

 


Interesse in de nieuwe Opel Online Edition?

Geïnteresseerd?