ALT TAG
ALT TAG

Ontdek de nieuwe Corsa

De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is door de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto. 
Elegante vormen en Duitse precisie, het is de Opel Corsa in een notendop. Alles waarvan u denkt “dat zou ik wel willen hebben”, heeft de Corsa waarschijnlijk in huis. Innovaties die door Opel ontwikkeld zijn om het rijden gemakkelijker, veiliger, comfortabeler en gewoon veel leuker te maken. Dat voelt u zodra u instapt!

 

Stap nu extra voordelig in met Opel Private Lease

U rijdt de Opel Corsa Edition met Private Lease nu vanaf € 269 per maand. 
Gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km per jaar. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

 • wegenbelasting
 • all-riskverzekering
 • afschrijving
 • reparatie en onderhoud 
 • bandenservice
 • internationale pechhulp

 

Kom in contact


Toptechnologie

De nieuwe Corsa wordt geleverd met technologie en assistentiesystemen die vooral in auto’s uit hogere segmenten te vinden zijn. Zo zijn koplampen met adaptieve IntelliLux LED® Matrix-verlichting voor het eerst leverbaar in deze klasse. De acht LED-units per koplamp worden aangestuurd door een high-res frontcamera van de nieuwste generatie, die de verkeerssituatie registreert en op basis daarvan de lichtbundel van de koplampen aanpast om tegenliggers niet te verblinden.

Geavanceerde rijassistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. De radarondersteunde Adaptive Speed Control en Flank Guard, helpen, bij snelheden lager dan 10 km/u, om deukjes en krassen op de flanken te voorkomen. De dodehoeksensor en talrijke parkeerhulpsystemen zijn ook beschikbaar.

Multimedia NAVI

De Corsa komt ook met nieuwe multimediasystemen, zoals Multimedia Navi met 7-inch touchscreen en Multimedia Navi Pro met 10-inch touchscreen, die de bestuurder en de passagiers maximale connectiviteit bieden. De Corsa biedt ook toegang tot de nieuwe ‘Opel Connect’-telematicadienst. Handige functies als Live Navigation met real-time verkeersinformatie, actuele brandstofprijzen, directe verbinding met pechhulpdiensten en Emergency Call zorgen voor extra gemoedsrust bij de bestuurder.

Een wakend oog

Met Opel Eye beschikt u over een extra paar ogen, waardoor niets u ontgaat. Het is een slimme camera die achter de voorruit een wakend oog houdt over uw rij-omgeving en u waarschuwt wanneer dat nodig is. Opel Eye biedt:

 • Verkeersbordherkenning. Het leest verkeersborden en toont de geldende maximumsnelheid en andere belangrijke aanwijzingen op het display.
 • Lane Departure Warning. U wordt gewaarschuwd zodra u uw rijstrook verlaat zonder richting aan te geven.
 • Volgafstand-indicatie. Het helpt u om op veilige afstand van uw voorganger te blijven.
 • Waarschuwing bij dreigende aanrijding. U krijgt een waarschuwing als u met te grote snelheid een langzamer rijdend voertuig van achteren nadert.

High Tech in de stad

Manoeuvreren, inparkeren en door het drukke stadsverkeer laveren: met de Opel Corsa is het een fluitje van een cent.

 • De achteruitrijcamera maakt het gemakkelijker om voetgangers en obstakels achter uw auto te vermijden. Zo wordt inparkeren een stuk minder inspannend.
 • De City-modus versterkt met één druk op de knop de stuurbekrachtiging. Zo stuurt u moeiteloos door het drukke stadsverkeer en draait u fluitend een krappe parkeerplaats in.
 • Zorgeloos inparkeren dankzij parkeersensoren voor en achter. Zodra u een obstakel nadert, hoort u een duidelijk waarschuwingssignaal.
 • Altijd uitstekend zicht ongeacht de weersomstandigheden dankzij de licht- en regensensoren.

 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?