opel financiering


Bent u op zoek naar een nieuwe auto en betaalt u liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! Wij bieden u nu een aantrekkelijke Opel financiering aan van Opel Financial Services. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.


Uw nieuwe Opel financieren met 1,99% rente.

U kunt nu gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 1,99%. Een Opel financiering van Opel Financial Services kunt u zelf op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. Een extra aanbetaling om uw maandbedrag te verlagen is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden u graag een vrijblijvende taxatie én offerte aan voor uw favoriete nieuwe Opel. 

Bereken uw maandbedrag.
In de configurator kiest u uw favoriete Opel en stelt deze naar uw eigen wens samen. Via de financieringscalculator kunt u vervolgens precies aangeven welk bedrag u wilt financieren en voor welke periode. In één opslag ziet u vervolgens uw maandbedrag.

Bekijk voorraad

Geïnteresseerd?