Opel financieren Van MillBent u op zoek naar een nieuwe auto en betaalt u liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! Van Mill biedt u nu een aantrekkelijke Opel financiering aan van Opel Finance. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.


Uw nieuwe Opel financieren met 3,99% rente
U kunt nu gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief. Een Opel financiering van Opel Finance kunt u zelf op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. Een extra aanbetaling om uw maandbedrag te verlagen is uiteraard ook mogelijk. Van Mill biedt u graag een vrijblijvende taxatie én offerte aan voor uw favoriete nieuwe Opel.

Bereken uw maandbedrag
In de configurator kiest u uw favoriete Opel en stelt deze naar uw eigen wens samen. Via de financieringscalculator kunt u vervolgens precies aangeven welk bedrag u wilt financieren en voor welke periode. In één opslag ziet u vervolgens uw maandbedrag.

Stel uw nieuwe Opel met financiering samen


Personenwagens uit voorraad
Kiest u voor een goednieuwe Opel uit voorraad? Dan financiert u uw nieuwe Opel tegen een rentetarief van slechts 3,99%.

Bekijk voorraad

 

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Bekijk de voorwaarden.

Contact