opel astra upgrade


Interesse in de nieuwe Opel Insignia? Profiteer dan nu van een gratis upgrade van Grand Sport naar de royale Sports Tourer, een voordeel van maximaal €1.500! De Insignia Sports Tourer combineert het adembenemende design van de Grand Sport met een zee aan ruimte en het gebruiksgemak van een stationwagen. Met alle stoelen neergeklapt, beschikt u over een enorme bagageruimte van 1.665 liter met een volledig vlakke laadvloer.


De Insignia beschikt over toptechnologie en biedt standaard Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste generatie IntelliLux LED®-matrixverlichting, Head-Up display en premium comfortstoelen (AGR-gecertificeerd).

 

Gratis automaat
En er is meer! Wanneer u uw nieuwe Opel Insignia zakelijk leaset via Opel Leasing krijgt u de 1.5 Turbo motor met geavanceerde 6-traps automaat (165pk) voor de prijs van een 1.5 Turbo (165pk) met handgeschakelde versnellingsbak. Dat betekent dat u voordelig in een Insignia Sports Tourer met automaat kunt rijden, zonder meerprijs!

De nieuwe Insignia is gemaakt om op elk gebied de verwachtingen te overtreffen. Het geavanceerde ondersteldynamiek staat garant voor een verfijnd rijgedrag en onovertroffen wegligging. Eén rit is genoeg om te ervaren wat dat in de praktijk betekent.

Geïnteresseerd?