Opel 120 jaar deals

Opel bestaat 120 jaar en trakteert met unieke aanbiedingen. Opel lanceerde hun eerste auto in 1899 en kende een lange weg vol succesvolle modellen. Vanwege het 120 jarige bestaan biedt Opel unieke kortingen aan om dit met u te vieren.

Opel KARL of Corsa voor €120 per maand

Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Stap nu in de praktische Opel KARL of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Wat koop je daarvoor? Veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. Het feest is compleet!

HOE WERKT HET?
Via Opel Finance kunt u een nieuwe Opel kopen tegen lage maandlasten. Waarom? Met Opel2Go wordt vooraf een gegarandeerde restwaarde bepaald. Dat betekent dat de waarde van uw nieuwe KARL of Corsa door de Opel dealer gegarandeerd wordt. 

Aan het einde van uw contract (na 5 jaar) zijn er 3 opties:

 1. Inruilen. Zonder zorgen kan u overstappen in een nieuwe Opel en een nieuwe financiering aangaan. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.
 2. Blijven rijden. U kunt het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren. De Opel blijft van u.
 3. Inleveren. U levert de Opel KARL of Corsa na 5 jaar gewoon in. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.

Meer info

VOORDELIG RIJDEN VOOR €120/MND
U betaalt bij aanvang van het contract een aanbetaling. Dit kan ook de inruil van uw huidige auto zijn. Vervolgens rijdt u de komende 5 jaar heel voordelig in uw nieuwe Opel voor een vast laag bedrag van €120 per maand.

VERSCHIL MET PRIVATE LEASE?
In tegenstelling tot Private Lease betaalt u uw auto steeds verder af. Looptijd van uw contract bedraagt 5 jaar en u kunt 10.000 km per jaar rijden. Meer kilometers zijn natuurlijk mogelijk, maar uw maandtarief zal dan iets hoger zijn omdat de restwaarde van uw nieuwe auto dan ook lager zal zijn.

VOLLEDIGE ZEKERHEID
Wilt u de komende 5 jaar echt zorgeloos rijden? Sluit dan ook direct bij aankoop van uw nieuwe KARL of Corsa het Lekker Duidelijk onderhoudsabonnement af. Voor nog geen €38 per maand verzekert u zichzelf tegen onverwachte kosten en regulier onderhoud. De fabrieksgarantie wordt dan uitgebreid naar 5 jaar en alle onderhoudsbeurten die in het onderhoudsboekje staan, worden door de Opel dealer uitgevoerd. Erkende Opel monteurs controleren de vloeistoffen, remmen, rubbers, lak en checken bijvoorbeeld ook software updates. Ook ANWB pechhulp in Nederland is inclusief mocht het onverhoopt toch nodig zijn. 

LIEVER PRIVATE LEASEN?
Met Opel Private Lease  stapt u ook voor een vast maandbedrag in een nieuwe Opel. In dit maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen, alleen de kosten voor brandstof betaalt u zelf. U rijdt de Opel KARL al vanaf €229 per maand, all-in! En de ruime Corsa 5-deurs vanaf €259 per maand, all-in! Welk model is uw favoriet?

Bekijk KARL

 

Bekijk Corsa


Opel bestaat 120 jaar en trakteert. Daarom kunt u nu voor € 120 uw nieuwe Crossland x upgraden naar een Crossland X met automaat.
 

Automaat steeds populairder

Automaat rijden wordt in Nederland steeds populairder. Een van de voordelen van een auto met automatische transmissie is dat u niet meer hoeft te schakelen, het ingebouwde schakelsysteem wisselt voor u van versnellingen. Dit is vooral prettig wanneer u in de file staat en dus niet constant hoeft op- en terug te schakelen.

Een ander voordeel is dat een automaat vanzelf begint te rijden zodra u het rempedaal loslaat. Uw motor kan dus niet meer afslaan en ook de hellingproef is verleden tijd. Automaten bieden niet alleen meer ontspanning tijdens het rijden, maar doordat u minder handelingen hoeft uit te voeren kunt u ook beter focussen op de weg en wat er om u heen gebeurt.

Meer info

 

Bekijk Crossland X

 

 

Crossland X 120 jaar Edition
De stijlvolle, veelzijdige Crossland X met stoer design is leverbaar in de unieke 120 jaar Edition, welke standaard is uitgerust met o.a.:

 • Unieke 120 Jaar badge en automatten
 • 16” Lichtmetalen velgen
 • Airconditioning
 • Chromen sierlijst boven de zijramen
 • Contrasterende dakkleur en buitenspiegels
 • LED-dagrijverlichting
 • Lederen stuurwiel
 • 7” kleurentouchscreen

 

Meer info

 

Business Executive uitvoering voor slechts € 120,-

In uw auto brengt u heel wat tijd door. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, wilt u het allerbeste. Die ambitie staat nu voor u klaar met de Opel Business Executive uitvoering! En de keuze voor deze luxe uitvoering, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, wordt nu nog makkelijker. 

Speciaal voor ons 120-jarig jubileum kunt u de Astra of Insignia voor slechts €120 upgraden naar de zeer rijk uitgeruste Business Executive uitvoering. Een voordeel van maar liefst €2.630! Deze meest luxe versie zit boordevol opties welke zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder.

Meer info

 

 

 

Verjaardagskorting

Opel trakteert op haar verjaardag met € 1.000 euro verjaardagskorting op alle nieuwe modellen! Liever een model uit voorraad? Dan krijgt u zelfs € 2.000 euro korting.

 

Bekijk modellen

 

Bekijk voorraad

 

Meer info

Geïnteresseerd?