GRANDLAND X HYBRID 

Vanaf € 39.899 (incl. BTW) 

De Grandland X Hybrid is in prijs verlaagd. U rijdt nu namelijk al een Grandland X Hybrid voor de prijs van een Grandland X 1.6 benzine automaat met een netto bijtelling vanaf 265 euro per maand.

Bovendien profiteert u bij aankoop van de Grandland X of Grandland X Hybrid ook van een gratis upgrade naar een luxe Business Executive uitvoering. Dat is een voordeel tot maar liefst € 3.000! 

Business Executive uitvoering

Luxe tapijten, mooie banken en stijlvolle salontafels. De woonkamer is voor veel mensen het epicentrum van luxe en comfort, maar waarom zou u deze luxe beperken tot de woonkamer? In uw auto besteed u stiekem best veel tijd, of u nu van meeting naar meeting rijdt, of op vakantie gaat. Dus gun uzelf ook het allerbeste onderweg. 

Voor de liefhebbers van echte luxe bieden we bij Opel Van Mill nu namelijk een gratis upgrade van de business uitvoering van de Grandland X of Grandland X Hybrid naar de rijk uitgeruste Business Executive uitvoering. Dat is voordeel tot wel € 3.000!

Deze luxe lijn is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en is standaard voorzien van opties die het leven makkelijker maken zoals:

  • Dual zone Electronic Climate Control
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Lane Departure Warming
  • Navi intelliLink met Apple carplay ondersteuning, Opel Connect en DAB+
  • Stoffen/Morrocana bekleding ‘Harlekin’ in Marvel Black

Meer informatie Grandland X Hybrid

Liever leasen?
De Grandland X Hybrid is nu beschikbaar met Opel Private Lease of Free2Move Operational Lease tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief vanaf slechts € 499 per maand.

Ontvang nu een gratis upgrade naar de Business Executive uitvoering bij aankoop/lease van een Opel Grandland X Hybrid, met een voordeel van € 3.000! 

Meer informatie over de Grandland X Hybrid