Zorgeloos rijden in een gloednieuwe Opel voor een vast bedrag per maand.

Of u nu veel of weinig rijdt: Private Lease is het nieuwe rijden. U betaalt een maandelijks bedrag voor een gloednieuwe Opel en de komende 5 jaar is alles voor u geregeld. Verzekering, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, wegenwachtservice; het is allemaal inclusief. Alleen de brandstof betaald u zelf. En wanneer het écht nodig is, kunt u zelfs het contract opzeggen.

Vandaag de dag vragen onze klanten om kwaliteit, comfort, flexibiliteit, innovatie en gemak. Dat bieden we in onze nieuwste modellen! Én in de partners met wie we samenwerken. We pakken dan ook uit met de exclusieve ANWB Private Lease deals bij Opel Van Mill. Zoals de nieuwe Corsa, Crossland X, Astra en Grandland X: stuk voor stuk luxe uitgerust en tegen hele scherpe maandtarieven (gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km per jaar).  De gloednieuwe Opel Corsa rijdt u bijvoorbeeld al vanaf € 249 per maand*. All-in! 

Opel en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd!

Bekijk hier de exclusieve ANWB deals


Waarom ANWB Private Lease? 

  • Vast maandbedrag: geen onverwachte kosten, alleen nog maar de brandstof.
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden: direct en zonder extra kosten.
  • Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar een rijbewijs.
  • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als u al lid bent.
  • Onderhoud en reparatie via Opel Van Mill.


Thuisbezorgd

Wij staan voor u klaar in de showroom, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Een nieuwe Opel configureren en bestellen kan echter ook volledig online. De auto kan vervolgens zelfs thuis voor uw deur bezorgd worden. En mocht u een vooraf een proefrit willen maken zonder van huis weg te gaan, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u faciliteren.

*Private Lease prijs via ANWB is gebaseerd op 60 mnd/10.000 km per jaar en incl. btw. Voor actievoorwaarden zie www.anwb.nl/privatelease. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoeringen. Actieprijzen gelden t/m 15 augustus 2020.

 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?