€ 2.950 Overheids subsidie + € 2.950 van Opel

Op een nieuwe elektrische Opel Mokka-e

 

Wacht niet langer en Profiteer nu van € 5.900,- subsidie.

Ik heb interesse!

Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk.

Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Niet voor niets verdubbelen wij nu dan ook de overheidssubsidie op een Opel Mokka Electric. Kies voor de Mokka Electric met een gedurfd design, groot rijbereik, easy laden en de topklasse als het gaat om elektrisch rijden en wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én € 2.950 overheidssubsidie die Opel verdubbelt tot € 5.900 op een Opel Mokka Electric.

Liever Private Leasen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lease tarieven. Gaat je voorkeur uit naar de 100% elektrische Corsa Electric dan profiteer je van € 2.950 overheidssubsidie.

Nieuwe Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. 

Rijd nu de Mokka-e nu al vanaf € 33.849,- inclusief de € 2.950,- overheidssubsidie en de € 2.950,- Opel subsidie.

Corsa-e

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

Rijd nu de Corsa-e nu al vanaf € 32.549,- inclusief de € 2.950,- Opel subsidie.
Ik heb interesse!     Ontdek de Corsa-e
Als klant dien je de subsidie zelf aan te vragen. Opel Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze aanbieding loopt t/m 31-3-2023. Klik hier voor de actievoorwaarden. 

Geïnteresseerd?