Reserveer nu alvast jouw elektrische Corsa-e of Mokka-e

Vergroot je kans om te kunnen profiteren van de subsidie in 2022.
Kopers van nieuwe, elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de subsidie voor elektrische personenauto's voor particulieren aanvragen. De subsidie bedraagt € 3.350. Voor een gebruikte elektrische auto is dit € 2.000. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. De subsidie is in combinatie met zowel koop- als private leaseconstructies aan te vragen.


Inclusief subsidie vanaf € 27.348,-

Of via Opel Private Lease - inclusief subsidie - vanaf € 290,- per maand

Reserveer direct


Inclusief subsidie vanaf € 31.198,-

Of via Opel Private Lease - inclusief subsidie - vanaf € 350,- per maand

Reserveer direct

Opel Private Lease

Ontvang € 69,79/mnd gedurende de eerste 48 maanden van je looptijd
 
Wanneer je kiest voor een Opel Corsa-e of nieuwe Opel Mokka-e via Opel Private Lease, kom je ook in aanmerking voor de subsidie in 2022. Belangrijk om te weten:
 • Als je kiest voor Private Lease wordt de subsidie maandelijks uitgekeerd.
 • De subsidie van €3.350 wordt uitbetaald over de eerste 48 maanden van jouw looptijd.
 • Reserveer jouw nieuwe Corsa-e of Mokka-e via het formulier en de Opel dealer zal contact met je opnemen om alles af te stemmen.

Koop

Ontvang € 3.350 bij aankoop van een nieuwe Opel Corsa-e of Mokka-e
 
Wanneer je een Opel Corsa-e of nieuwe Opel Mokka-e koopt, dan kom je in aanmerking voor de subsidie in 2022. Belangrijk om te weten:
 • Als je kiest voor kopen, dan wordt de subsidie van € 3.350 in zijn geheel gestort op jouw rekening.
 • Wanneer je binnen 4 jaar een andere auto wilt aanschaffen, moet je een deel van de subsidie terugbetalen.
 • Reserveer jouw nieuwe Corsa-e of Mokka-e via het formulier en de Opel dealer zal contact met je opnemen om alles af te stemmen.

Reserveer direct

Vanaf 3 januari 2022 09:00 uur kun je subsidie aanvragen

De overheid heeft o.a. de volgende voorwaarden aan de subsidie verbonden:
 • Alleen van toepassing bij aanschaf van een 100% elektrische auto. Let op: de regeling is dus niet van toepassing op Hybride en Plug-in Hybride (PHEV) modellen.
 • De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000 en €45.000 liggen.
 • De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
 • Bij beëindiging van een leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie.
 • Bij het aanschaffen van een andere auto binnen 3 jaar, zal de subsidie voor een deel moeten worden terugbetaald.

Ben jij geïnteresseerd in de 100% elektrische Opel Corsa-e en Mokka-e? Dan kom je dus in aanmerking voor deze deze subsidie.

 

Elektrisch rijden is goedkoper

Wie voor elektrisch gaat, bespaart dus elke maand weer aanzienlijke bedragen. Zo heeft Milieu Centraal alle maandelijkse kosten (afschrijving, onderhoud, reparatie, verzekering, belasting én energie) van een elektrische auto uit de middenklasse afgezet tegen een vergelijkbaar model met benzinemotor. De maandelijks kosten voor een gemiddelde elektrische auto kwamen in het onderzoek € 167 per maand lager uit dan een auto op benzine. Rijders van een EV besparen vooral op onderhouds- en energiekosten. Recentelijk zijn de stroomtarieven weliswaar gestegen, maar de brandstofprijzen zijn nóg harder omhoog gegaan tot gemiddeld meer dan € 2 per liter. Die trend zet naar verwachting door. Particuliere rijders die tevens gebruik maken van zonnepanelen, kunnen nóg goedkoper laden. Dat is dubbele winst: geen energiekosten meer én het milieu wordt maximaal ontzien.
Bovengenoemde bedragen zijn vanafprijzen inclusief subsidie. Opel Private Lease tarief per maand incl. BTW op basis van modeljaar 2021 prijzen met Opel Private Lease Standaard, looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het getoonde Private Lease bedrag is het tarief voor de eerste 48 maanden van het Private Lease contract. Als klant dien je de subsidie zelf aan te vragen. Opel Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. 

Interesse?