Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

We gaan langzaam de lente tegemoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En zodra de lente in aantocht is, wordt het tijd voor de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kunt u maximaal genieten in uw Opel!

Schone lucht

Thuis zet u de ramen open voor frisse lucht. Dit kan bij uw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht, is het verstandig om 1 keer per jaar de airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.
Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op de gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf € 39 kunt u uw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Bovendien is deze interieurreiniger allergieneutraal en bevat geen geur- en kleurstoffen.

Nu met gratis aircocheck

Wij controleren uw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van de airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.

Deze acties zijn geldig t/m 31 mei 2021. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

Geïnteresseerd?