Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Veilig en comfortabel op weg, met de Opel Wintercheck voor slechts €19,95​

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op je auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in je auto. Met de Opel Wintercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95! Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. Je kan rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw Opel.

Plan direct uw afspraak in

 

Bandencheck & advies

Tijdens de Wintercheck wordt ook je bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houd je voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.

Winter- of all season banden

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all season banden. Bij Van Mill bieden we een ruim aanbod winterbanden, all season banden en winterwielsets aan. Er is altijd een band die bij jouw wensen en budget past! Laat je adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

Zorg voor goed zicht

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van je ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijdens de Wintercheck.

Plan direct uw afspraak in

Ontdek onze winteraccessoires

Originele Opel Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als je er (sportief) op uit wil trekken. Nu met 15% korting* op een aantal geselecteerde Originele Opel Winteraccessoires.

Meer informatie

*Aanbieding geldig t/m 28 februari 2023