Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

 

Goed voorbereid en veilig op weg met de Opel Zomercheck

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in uw eigen regio of toch verder weg? Waar u deze zomer ook doorbrengt, u wil altijd op uw Opel kunnen rekenen. Daarom nodigen we u uit voor de Opel Zomercheck.

Ons team van experts staat voor u klaar om jouw auto uitgebreid te controleren op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete bestemming!

Kleine prijs, grote gemoedsrust
U betaalt slechts €19,95 voor onze uitgebreide Zomercheck. U ontvangt daarbij het Opel Vakantie Doe-boek helemaal gratis! Leuk voor uw (klein)kinderen, maar ook om zelf te houden.

Maak direct afspraak zomercheck


Meer zomers voordeel

Profiteer van meer zonnige acties! Met de handige Opel accessoires neemt u gemakkelijk en stijlvol extra bagage en/of fietsen mee. Kom gerust langs, wij adviseren u graag welke accessoires voor uw Opel het meest geschikt zijn. Nu met maar liefst 15% korting op:

  • (Dak)-fietsendragers
  • Dakdragers
  • Dakkoffers

Korting op vitale onderdelen

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden. dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg en je krijgt vooraf een heldere, scherpe prijsopgave. Tijdelijk met 10% korting op de volgende vitale onderdelen:

  • Remschijven
  • Ruitenwisserbladen
  • Distributiesets + waterpomp

Maak op tijd een afspraak

Wij verwachten de komende tijd meer drukte in onze werkplaatsen. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak, dit kan eenvoudig online of telefonisch. Wij staan voor u klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Zorg dat ook uw auto klaar is voor zomerse uitstapjes of een lange vakantierit. Tot snel! 

Maak werkplaatsafspraak


*Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2021

Haal & brengservice

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Van Mill uw huis niet uit. Maak gebruik van de Van Mill haal & brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht. Vraag naar de mogelijkheden bij het maken van de afspraak. 

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u ten alle tijde vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie.

Meer weten of advies nodig?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?