Van Mill Service is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan
Vanaf 1 juni zijn de maatregelen versoepeld en hebben we weer vaker de auto nodig. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie). Kom daarom nu langs voor de Van Mill Zomercheck. Wij controleren uw auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of is zelfs gratis voor MyOpel leden en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter. De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Zomerse accessoires

Wij willen dat uw zomer soepel verloopt. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van zomerse accessoires die elke rit in uw Opel veiliger en aangenamer zullen maken. Zo kunt u gebruiken maken van 15% voordeel op originele dakdragers, dakkoffers en kofferbakmatten. 

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de zomercheck of onderhoudsbeurt kunt u tevens profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen.

Maak werkplaatsafspraakU ontvangt 15% korting op:

 • Accu
 • Ruitenwisserbladen
 • Remblokken -en schijven
 • Koolstof en antiallergeen interieurfilter
 • Kofferbakmatten
 • Dakdragers
 • Dakkoffers


Wees er snel bij, want de actie loopt tot 31 augustus!

Veiligheid & hygiëne pakket

Van Mill biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de Zomercheck op 36 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto. De kosten voor dit totaalpakket bedragen € 99. 

 

Dit pakket bestaat uit:

 • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
 • Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
 • Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
 • Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
 • Grondige reiniging van het airconditioningsysteem
 • Een nieuw interieurfilter 
 • Zomercheck op 36 punten
 • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici

Haal & brengservice

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Van Mill uw huis niet uit. Maak gebruik van de Van Mill haal & brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht. Vraag naar de mogelijkheden bij het maken van de afspraak. 

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u ten alle tijde vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Indien u een afspraak heeft, maar u vertoond symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Geïnteresseerd?