Opel laadoplossingen

Als betrokken Opel dealer kennen wij de behoeften van berijders van hybride en elektrische auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. In samenwerking met Mobilitics biedt Van Mill daarom mogelijkheid aan om laadpalen en laadpassen voor uw Opel af te nemen.

Meer informatie over onze laadoplossingen

Laadpaal voor uw Opel

In samenwerking met Mobilitics biedt Van Mill verschillende type laadpalen aan voor uw Opel. Hiermee voorzien wij u in elke behoefte. Het maakt niet uit of u nu op het werk of thuis uw auto wilt laden of op een openbare parkeerplaats. Wij ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van uw nieuwe laadpaal. Naast kopen kunt u er ook voor kiezen om onze laadpalen te huren of te leasen bij de aanschaf van uw Opel.

Meer informatie over onze laadpalen
Elektrisch laden Opel Van Mill
Rode Opel ingang laadkabel

Laadpas voor uw Opel

Bent u opzoek naar een laadpas voor uw Opel? Van Mill biedt in samenwerking met Mobilitics de meest geschikte laadpas aan die bij uw behoefte past. Met onze laadpas kunt u uw Opel laden bij meer dan 150.000 laadpunten zowel in Nederland als daarbuiten.

Meer informatie over onze laadpas

Van Mill & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Van Mill is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Mobilitics

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

Powered by 
Mobilitics