Opel Private Lease

Gemak, transparantie en de zekerheid dat alles voor u geregeld wordt; dat is Opel Private Lease. Bovendien officieel gecertificeerd met het Keurmerk Private Lease van de Vereniging van Nederlandse Leasemaatschappijen.

Stap nu extra voordelig in met Opel Private Lease.
Opel bestaat 120 jaar en trakteert. Met unieke acties en samenwerkingen, omdat we dit feestje met heel Nederland willen vieren.

Zonder poespas of tierlatijnen; geen kleine lettertjes… Gewoon met € 1.200 korting! Dus €20 per maand minder betalen.

Daar hoeft u niet meer voor te onderhandelen. Gewoon een messcherp aanbod. En echt alle kosten, behalve de brandstof, zijn inbegrepen.

Zo rijdt u de nieuwe Corsa al voor € 279 per maand. Of de comfortabele Crossland X voor € 340 per maand. Tijdelijk dus met € 1.200 euro extra voordeel, voor de snelle beslissers!

PRIMEUR! U RIJDT IN HET ALLERNIEUWSTE MODEL

Dit aanbod kan op geen beter moment komen. Ook de gloednieuwe Corsa en Astra doen gewoon mee in deze aantrekkelijke private lease deals. Net gelanceerd, vers van de pers! Het allernieuwste design, de meest geavanceerde technologie en natuurlijk fantastische rij-eigenschappen. En u kan er als één van de eerste in rijden!

In het maandbedrag zijn de volgende kosten meegerekend:   

  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud;
  • Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering;
  • Casco-verzekering;
  • Ongevallen inzittenden verzekering;
  • Rechtsbijstand verzekering;
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland  
     

Zaken als onderhoud, banden en schades worden voor u geregeld door Van Mill, vertrouwd en met de kwaliteit die u van Opel gewend bent. Met Opel Private Lease weet u dus precies waar u aan toe bent, het enige wat u nog hoeft te doen, is tanken! 

Bekijk onze occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?