Van Mill kijkt uit naar 2019 waarin de elektrische nieuwe Corsa debuteert. 2019 wordt een speciaal jaar voor Opel en Van Mill. Het merk Opel is niet alleen al 120 jaar actief als autofabrikant, het versnelt ook de elektrificatie van zijn modellengamma. Opel opent in de eerste helft van 2019 de orderboeken voor twee nieuwe elektrische modellen: de volledig elektrische variant van de nieuwe Corsa en de plug-in hybrideversie van de Grandland X. “Opel wordt elektrisch!”, zegt Opels CEO, Michael Lohscheller. “We kondigden het al aan bij de presentatie van ons strategische plan PACE! en nu maken we het waar.”

 

De Grandland X

De plug-in hybride Grandland X, die Opel vanaf volgend jaar in de fabriek in het Duitse Eisenach produceert, is bedoeld voor klanten die meer ruimte en SUV-gevoel willen. De hybride aandrijflijn levert een vermogen van 220 kW (300 pk) en is voorzien van e-All Wheel Drive-technologie.

De geheel nieuwe, middenklasse bestelwagen Vivaro is vanaf 2020 ook met elektrische aandrijving leverbaar. En ook de nieuwe generatie van de succesvolle, compacte Opel MOKKA X komt in een volledig elektrische uitvoering. “We zetten maximaal in op de elektrificatie van ons modellengamma”, zegt Lohscheller.

Opel is hét merk dat innovaties bereikbaar maakt voor iedereen. Dat staat in 2019 ook centraal tijdens het 120-jarige jubileum van Opel als autofabrikant. Om het 120-jarige jubileum te vieren, introduceert Opel de speciale ‘120 Years’-uitvoering van diverse modellen. De ‘120 Jaar Edition’ is standaard voorzien van diverse innovatieve technologieën en stylingdetails en comfortverhogende opties tegen een aantrekkelijke prijs.

 


Volledig elektrische Corsa

De nieuwe Opel Corsa neemt volgend jaar een elektrische voorsprong. Opel introduceerde de bestseller in 1982 en nu komt hij voor het eerst op de markt in een volledig elektrische variant. Lohscheller belooft een aantrekkelijke prijsstelling voor het nieuwe model: “De nieuwe Corsa maakt elektrisch rijden voor een breed publiek bereikbaar. Het wordt een elektrische auto voor iedereen.”

Ontdek de Opel modellen

Opel voorkant logo