De Opel Mokka-e heeft de ‘Connected Car Award 2020’ gewonnen. De nieuwe 100% elektrische Mokka-e is door de lezers en bezoekers van Auto Bild en Computer Bild gekozen tot winnaar in de categorie van compacte auto’s.

“Met de nieuwe Opel Mokka-e kunnen we onze klanten het volledige plaatje bieden”, vertelt Marcus Lott, Managing Director Engineering, over de toekenning van de award. “Met het digitale Pure Panel krijgen bestuurders via twee widescreens alle informatie die ze nodig hebben. Topinfotainment met connectiviteit van topklasse. De systemen zijn gebruiksvriendelijk en met de diensten van Opel Connect wordt rijden nog relaxter.”

Nieuw merkgezicht: Opel Vizor
Opel heeft de ‘Connected Car Award’ al meerdere malen gewonnen, onder meer met de Corsa, Insignia en Vivaro. De nieuwe Opel Mokka en Mokka-e zijn de eerste modellen met Opels nieuwe merkgezicht: de Opel Vizor, die ontworpen is om emoties los te maken. Hetzelfde gaat op voor het vernieuwde Opel-logo en de centraal geplaatste modelnaam achter op de carrosserie. De nieuwe Mokka is de eerste Opel met het Pure Panel en een volledig digitaal dashboard.

Perfecte wijze
De nieuwe Mokka verbindt en vermaakt zijn bestuurder en passagiers op perfecte wijze. Het infotainment is inclusief Multimedia Radio en Multimedia Navi systemen met een 7,0-inch touchscreen in kleur of het toonaangevende Multimedia Navi Pro systeem met een 10,0-inch touchscreen in kleur en hoge resolutie. De schermen zijn geïntegreerd in het nieuwe Pure Panel en zijn op de bestuurder gericht. Het display van het Driver Info Centre is 12-inch groot. De bestuurder en zijn passagier kunnen hun smartphone in het hiervoor bestemde opbergvak in de middenconsole plaatsen waar daarvoor geschikte smartphones draadloos kunnen worden opgeladen. Als extra biedt Opel de functie Connect Live Navigatie met realtime verkeersinformatie en actuele brandstofprijzen, alsmede een directe verbinding naar pechhulp en nooddiensten.

De nieuwe Opel Mokka-e is begin 2021 in onze showroom te bewonderen!

Lees meer over de nieuwe Mokka-e

Wilt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen rondom de nieuwe Opel Mokka? Vul dan onderstaand formulier in, dan houden wij op de hoogte. 

Schrijf u in voor meer informatie over de nieuwe Opel Mokka