Speciale sokken met iconisch ruitpatroon binnenkort verkrijgbaar
  • Eerste generatie Corsa uit 1982 begon succesverhaal dat nog steeds voortduurt
  • Tijdloze tartan-stoelbekleding uit Opel Corsa A maakt stijlvolle comeback als gelimiteerd mode-item
  • Blijf op de hoogte: binnenkort meer spannend Opel Corsa-nieuws

 

Het leven begint bij veertig, zeg men wel eens. Dat geldt ook voor de Opel Corsa die dit jaar zijn veertigste verjaardag viert. De Corsa zorgde met zijn première in 1982 voor een revolutie in de compacte klasse en legde de basis voor een blijvend succes. Toen de eerste generatie Opel Corsa op de markt kwam, waren kopers meteen onder de indruk van zijn uiterlijk en stijlvolle interieur met zijn iconische, geruite tartan stoelbekleding. Dat dessin maakt nu een comeback.

Opel-fans en mode-liefhebbers kunnen hun hart ophalen met tartan-sokken die binnenkort in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn in de Opel Lifestyle Shop. De speciaal ontworpen jubileumdoos bevat vier paar met het tartanpatroon dat overeenkomt met dat van de originele Opel Corsa A en een ander patroon met een moderne interpretatie.

 

De moderne interpretatie van het ruitmotief smaakt naar meer. Houd het Opel-nieuws in de gaten voor meer spannend nieuws rond de viering van de 160ste verjaardag van Opel en veertig jaar Corsa.

Tot op heden hebben al meer dan 14 miljoen exemplaren van de Opel Corsa de fabriek verlaten. Inmiddels is de bestseller aan zijn zesde generatie toe en is de vraag nog even groot, zeker ook naar de volledig elektrische Corsa-e.

 

Opel Corsa held op sokken