Deze compacte SUV in het B-segment wint op praktische veelzijdigheid en veiligheid

  • Crossland X verkozen tot beste gezinsauto van Nederland op de Negenmaandenbeurs
  • Veiligheid en praktisch gebruiksgemak onderscheidend
  • Prijzen vanaf € 19.999,-

Veelzijdigheid en veiligheid

Dit staat uiteraard centraal op de Negenmaandenbeurs, het evenement voor (aanstaande) moeders. Hier werd de Crossland X al op dag 1 verkozen tot beste gezinsauto. Met zijn comfortabele en hogere zitpositie biedt de Crossland X uitstekend overzicht in elk verkeerssituatie. Met een bagageruimte van minimaal 410 liter en maximaal 1.255 liter (achterbank neergeklapt) wordt de Crossland X gezien als een praktisch nuttige SUV. Deze ruimte is overigens te verdelen in 2 compartimenten met de in hoogte verstelbare FlexFloor.

Veiligheid biedt de Crossland X met zijn LED-verlichting en dynamische bochtverlichting, achteruitrijcamera en Head-Up display die belangrijke informatie in het zicht van de bestuurder weergeeft.

Opel gezinsauto van het jaar 2019

Hulpsystemen

De Crossland X biedt meerdere (rijhulp) systemen zoals navigatie en Advanced Parking Assistant II. Deze signaleert of een parkeerplaats groot genoeg is, als dit zo is neemt de assistent met inparkeren door het stuurwiel ''over te nemen''. Ook optioneel is een slim automatisch noodremsysteem die reageert als de bestuurder dit verzuimt omdat hij iemand/iets niet gezien heeft.

Verbruik

De Crossland X biedt connectiviteit dankzij het R4.0 IntelliLink-infotainmentsysteem, hiermee zijn functies en apps van de smartphone te bedienen. Ook zijn er uiteraard keuzes voor energieke en zuinige motoren met Ecotec- en Start/Stop- technologie voor uitstekende prestaties en een laag verbruik.

Bekijk Opel Crossland X