Een Opel Bedrijfswagen bij Van Mill

In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vindt u precies wat u nodig heeft. Van Gesloten Bestel, Dubbele Cabine en Combi tot Chassis Cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners. Ook op het gebied van elektrisch rijden loopt Opel voorop. De nieuwe Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. De elektrische Vivaro staat garant staat voor een geweldige actieradius met een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid en hij biedt net als de uitvoering met verbrandingsmotor uitzonderlijk veel flexibiliteit, een identiek laadvolume, een laadvermogen tot 1.275kg en een trekgewicht van 1000kg. Later dit jaar volgt ook de elektrische variant van de Opel Movano en de Opel Combo.

Maar wat biedt Van Mill u nu aan extra services? Naast een scherp aanbod als het gaat om de aanschaf van een Opel Bedrijfswagen biedt Van Mill u gegarandeerd het volgende:

• Kosteloos afleveren op locatie naar keuze in geheel Nederland
• Turn Key aflevering i.s.m. uw leverancier van bijv. belettering, inrichting en telematica
• Een vast contactpersoon voor alle sales gerelateerde zaken
• Een vast contactpersoon voor alle aftersales gerelateerde zaken
• Ruime voorraad Opel Bedrijfswagens

Kiest u voor een Opel Bedrijfswagen van Van Mill dan kiest u voor een totaaloplossing!

Neem direct contact op

Ontdek onze bedrijfswagens met zuinige verbrandingsmotor.


COMBO
De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor uw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes.


VIVARO
De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor uw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. En dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kunt u nog efficiënter werken.


MOVANO
De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

Ontdek onze elektrische bedrijfswagens


NIEUWE VIVARO-e

De meest efficiënte en veelzijdige bedrijfswagen op de weg is nu ook volledig elektrisch!  Verkozen to International Van of the Year 2021. Met een rijbereik tot 330 km (WLTP), toonaangevende eigenschappen en een keuze uit laadvermogens.


NIEUWE ZAFIRA-e LIFE
De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.  

DE NIEUWE COMBO-e

Dé volledig elektrische compacte bedrijfswagen. De nieuwe Combo-e arriveert in het najaar van 2021 bij van Mill en is dan naast de Vivaro-e het nieuwste lid van Opels elektrische lichte bedrijfswagenfamilie.


Ontdek meer


Conversies

Ook voor maatwerk bent u bij Opel Van Mill aan het juiste adres, dankzij een groot aanbod van gecertificeerde conversies af-fabriek én van onze gespecialiseerde partners.

Ontdek meer


Financiering en leasing

Of u nu één wagen wilt financieren of leasen, of een heel wagenpark, Opel Van Mill helpt u verder met maatwerk voor aantrekkelijke tarieven.

Ontdek meer

 


Service

Bij Van Mill wordt u deskundig geïnformeerd over garanties, onderhoud, verzekeringen en technische gegevens van uw Opel bedrijfswagen. 

Ontdek meer


Accessoires

Ontdek Opel's grote aanbod van originele onderdelen, accessoires, velgen en seizoensproducten. Ontdek meer

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting maakt net als Van Mill onderdeel uit van de Amega Groep en biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als zzp’ers en mkb’ers kunnen bij PSB terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij u geheel ontzorgen.

Meer over PSB Bedrijfswageninrichting

 


Heeft u interesse in een Opel Bedrijfswagen van Van Mill?
Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Contact