Ideaal voor uw bedrijf

Met een rijbereik van maar liefst 275km (WLTP) en een batterij die tot 80% kan opladen in 30 minuten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken. De Combo-e bereikt een topsnelheid van 130 kilometer per uur en is ongekend stil. Dat maakt deze auto niet alleen comfortabel in de stad, maar ook uitstekend daarbuiten. De ideale compacte bestelwagen. 

 

Alles in één

100% elektrisch

De nieuwe Opel Combo-e biedt dé oplossing voor het MKB en andere professionals die emissievrij willen rijden. De Combo-e heeft een laadvolume van 4,4 men biedt met zijn dubbele cabine ook nog eens plaats aan vijf personen. Afhankelijk van de uitvoering accelereert de Combo-e vanuit stilstand in slechts 11,2 seconden naar de 100 km/h. 

In 30 minuten tot 80% opladen

Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo-e in een half uur tot 80% opladen, net zo gemakkelijk thuis als op uw werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 

Lage kosten

Behalve lage kosten per kilometer, zijn er nog meer redenen om over te stappen op elektrisch. Ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. U kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. En wist u dat u soms ook subsidie kunt krijgen op een wallbox? 

 

Toonaangevende eigenschappen

Geavanceerde batterij 

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo-e wordt geleverd door een krachtige 50 kWh lithium-ion batterij, opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor u profiteert van een groot rijbereik tot 280 km en een direct beschikbaar koppel.  Actief warmtebeheer en een perfecte integratie van de batterij in het chassis staan garant voor een lange levensduur en een evenwichtig, soepel rijgedrag.

Kies uw rijstijl

In de Combo-e stemt u eenvoudig uw manier van rijden af op de eisen van elke rit. Kies POWER voor maximale prestaties en hoog comfort bij zware belading, NORMAAL voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie en ECO voor een maximaal rijbereik. 

Oase van rust

Het dagelijkse leven is vaak nogal hectisch. Maar zodra u in de Combo-e stapt, kunt u die stress achter u laten. Hij rijdt niet alleen 100% emissievrij, maar ook uitzonderlijk stil, zonder trillingen en zonder dat u hoeft te schakelen. Zo genieten u en uw passagiers des te meer van elke rit.  

Direct overzicht

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heeft u in de Combo-e tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, eigenschappen van de route en het energiegebruik, zodat u altijd precies zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

Benieuwd naar onze extra scherp geprijsde Opel Combo-e deals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.


De prijs waarmee wij adverteren is inclusief de kosten rijklaar maken, inschrijving in het kentekenregister, kosten tenaamstelling en recycling bijdrage. Al onze nieuwe auto’s worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie zoals voorgeschreven door Opel Nederland.

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Contact