Ontdek de nieuwe Corsa. Nu te bewonderen in onze showroom. 

De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is door de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto. 
Elegante vormen en Duitse precisie, het is de Opel Corsa in een notendop. Alles waarvan u denkt “dat zou ik wel willen hebben”, heeft de Corsa waarschijnlijk in huis. Innovaties die door Opel ontwikkeld zijn om het rijden gemakkelijker, veiliger, comfortabeler en gewoon veel leuker te maken. Dat voelt u zodra u instapt. Geen wonder dat de Corsa zoveel harten op hol brengt. Of u nu liever in de 3-deurs of in de 5-deurs Corsa rijdt: u weet zeker dat u voor een auto kiest die perfect in uw leven past!

Stap nu extra voordelig in met Opel Private Lease

U rijdt al een Opel Corsa Edition met Private Lease voor € 289 per maand*.  
Gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km per jaar. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

 • wegenbelasting
 • all-riskverzekering
 • afschrijving
 • reparatie en onderhoud 
 • bandenservice
 • internationale pechhulp

 

Toptechnologie

De nieuwe Corsa wordt geleverd met technologie en assistentiesystemen die vooral in auto’s uit hogere segmenten te vinden zijn. Zo zijn koplampen met adaptieve IntelliLux LED® Matrix-verlichting voor het eerst leverbaar in deze klasse. De acht LED-units per koplamp worden aangestuurd door een high-res frontcamera van de nieuwste generatie, die de verkeerssituatie registreert en op basis daarvan de lichtbundel van de koplampen aanpast om tegenliggers niet te verblinden.

Geavanceerde rijassistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. De radarondersteunde Adaptive Speed Control en Flank Guard, helpen, bij snelheden lager dan 10 km/u, om deukjes en krassen op de flanken te voorkomen. De dodehoeksensor en talrijke parkeerhulpsystemen zijn ook beschikbaar.

Multimedia NAVI

De Corsa komt ook met nieuwe multimediasystemen, zoals Multimedia Navi met 7-inch touchscreen en Multimedia Navi Pro met 10-inch touchscreen, die de bestuurder en de passagiers maximale connectiviteit bieden. De Corsa biedt ook toegang tot de nieuwe ‘Opel Connect’-telematicadienst. Handige functies als Live Navigation met real-time verkeersinformatie, actuele brandstofprijzen, directe verbinding met pechhulpdiensten en Emergency Call zorgen voor extra gemoedsrust bij de bestuurder.

Een wakend oog

Met Opel Eye beschikt u over een extra paar ogen, waardoor niets u ontgaat. Het is een slimme camera die achter de voorruit een wakend oog houdt over uw rij-omgeving en u waarschuwt wanneer dat nodig is. Opel Eye biedt:

 • Verkeersbordherkenning. Het leest verkeersborden en toont de geldende maximumsnelheid en andere belangrijke aanwijzingen op het display.
 • Lane Departure Warning. U wordt gewaarschuwd zodra u uw rijstrook verlaat zonder richting aan te geven.
 • Volgafstand-indicatie. Het helpt u om op veilige afstand van uw voorganger te blijven.
 • Waarschuwing bij dreigende aanrijding. U krijgt een waarschuwing als u met te grote snelheid een langzamer rijdend voertuig van achteren nadert.

  Bekijk hieronder de video over de nieuwe Corsa met verkoopadviseur Mehrali. 

 

High Tech in de stad

Manoeuvreren, inparkeren en door het drukke stadsverkeer laveren: met de Opel Corsa is het een fluitje van een cent.

 • De achteruitrijcamera maakt het gemakkelijker om voetgangers en obstakels achter uw auto te vermijden. Zo wordt inparkeren een stuk minder inspannend.
 • De City-modus versterkt met één druk op de knop de stuurbekrachtiging. Zo stuurt u moeiteloos door het drukke stadsverkeer en draait u fluitend een krappe parkeerplaats in.
 • Zorgeloos inparkeren dankzij parkeersensoren voor en achter. Zodra u een obstakel nadert, hoort u een duidelijk waarschuwingssignaal.
 • Altijd uitstekend zicht ongeacht de weersomstandigheden dankzij de licht- en regensensoren.

Technische specificaties:

Voor de Corsa zijn verschillende pittige en zuinige motoren beschikbaar met een vermogen van 55 kW (75 pk) tot 96 kW (130 pk). Ervaar zelf welke motor het beste bij u past. Maak snel een afspraak voor een proefrit.

 • 1,2-liter benzinemotor met 55 kW (75pk)
 • 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met 74 kW (100pk) en 96 kW (130pk)
 • Levendige 1,5-liter dieselmotor met 75 kW (102pk)
 • Keuze uit een handgeschakelde 6-versnellingsbak of comfortabele 8-traps automaat
 • Brandstofbesparend Start/Stop-systeem op alle motoren

Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.

* Getoonde maandbedragen incl. BTW o.b.v. Opel Private Lease Standaard, looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.

Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden voor contracten afgesloten na 15 januari 2019.

 

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Contact