Duitse toptechnologie

Elegante vormen en Duitse precisie, het is de Opel Corsa in een notendop. Alles waarvan u denkt “dat zou ik wel willen hebben”, heeft de Corsa waarschijnlijk in huis. Innovaties die door Opel ontwikkeld zijn om het rijden gemakkelijker, veiliger, comfortabeler en gewoon veel leuker te maken. Dat voelt u zodra u instapt. Geen wonder dat de Corsa zoveel harten op hol brengt. Of u nu liever in de 3-deurs of in de 5-deurs Corsa rijdt: u weet zeker dat u voor een auto kiest die perfect in uw leven past!

Stijlvol vanuit iedere hoek

Met zijn unieke, sierlijke design trekt de Opel Corsa overal de aandacht. De sportieve grille, heldere koplampen, vloeiende daklijn en krachtige proporties laten de Corsa schitteren vanuit iedere hoek. Hoogwaardige materialen zorgen bovendien voor een perfecte afwerking van hoge kwaliteit. Geef uw eigen finishing touch met sportieve 15- tot 17-inch lichtmetalen velgen.

Een wakend oog

Met Opel Eye beschikt u over een extra paar ogen, waardoor niets u ontgaat. Het is een slimme camera die achter de voorruit een wakend oog houdt over uw rij-omgeving en u waarschuwt wanneer dat nodig is. Opel Eye biedt:

 • Verkeersbordherkenning. Het leest verkeersborden en toont de geldende maximumsnelheid en andere belangrijke aanwijzingen op het display.
 • Lane Departure Warning. U wordt gewaarschuwd zodra u uw rijstrook verlaat zonder richting aan te geven.
 • Volgafstand-indicatie. Het helpt u om op veilige afstand van uw voorganger te blijven.
 • Waarschuwing bij dreigende aanrijding. U krijgt een waarschuwing als u met te grote snelheid een langzamer rijdend voertuig van achteren nadert.

 

High Tech in de stad

Manoeuvreren, inparkeren en door het drukke stadsverkeer laveren: met de Opel Corsa is het een fluitje van een cent.

 • De achteruitrijcamera maakt het gemakkelijker om voetgangers en obstakels achter uw auto te vermijden. Zo wordt inparkeren een stuk minder inspannend.
 • De City-modus versterkt met één druk op de knop de stuurbekrachtiging. Zo stuurt u moeiteloos door het drukke stadsverkeer en draait u fluitend een krappe parkeerplaats in.
 • Zorgeloos inparkeren dankzij parkeersensoren voor en achter. Zodra u een obstakel nadert, hoort u een duidelijk waarschuwingssignaal.
 • Altijd uitstekend zicht ongeacht de weersomstandigheden dankzij de licht- en regensensoren.

Technische specificaties:

Voor de Corsa zijn verschillende pittige en zuinige motoren beschikbaar met een vermogen van 66 kW (90 pk). Ervaar zelf welke motor het beste bij u past. Maak snel een afspraak voor een proefrit.

 • Compacte 1.0 of 1.4 turbo benzinemotor met 90pk
 • Keuze uit een handgeschakelde 5- en 6-versnellingsbak
 • Economische 1.4-liter Easytronic 3.0 BiFuel-motor met 90pk (semi-automaat)
 • Brandstofbesparend Start/Stop-systeem op alle motoren

Benieuwd naar onze Opel Corsa deals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?