De nieuwe Opel Grandland is een feit!

De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel Light-koplampen.


Gemaakt voor maximale efficiëntie 

Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Laad hem elke dag op, om de efficiëntie van deze unieke hybride maximaal te te benutten.

De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Doordat de batterij onder de cabine geplaatst is, blijft maximale ruimte over voor inzittenden en bagage, terwijl het lage zwaartepunt ook de stabiliteit ten goede komt.

Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

U hebt bovendien de keuze tussen de versie met voorwielaandrijving, met 165 kW (225 pk) en een maximaal koppel van 360 Nm, of vierwielaandrijving met 221 kW (300 pk) en een koppel van 520 Nm.

Snel en efficiënt opladen

Opladen gaat bij deze grensverleggende crossover eenvoudiger en sneller dan ooit. Thuis via een standaard kabel of een Wallbox, onderweg bij een openbaar laadpunt of bij een laadpaal op uw werk. Van Mill biedt, in samenwerking met Mobilitics, de mogelijkheid aan om laadpalen af te nemen. Lees hier meer.

Keuzevrijheid en controle

Dankzij 4 rijstanden kun je in de Grandland Hybrid met een druk op de knop kiezen hoe u wilt rijden. Zo combineer alle voordelen van een crossover met die van elektrisch rijden.

  • Hybride biedt automatisch de optimale balans tussen efficiënt verbruik en prestaties
  • 4-wielaandrijving (indien van toepassing) schakelt zowel de benzinemotor als de elektromotor in voor maximale grip op elk terrein
  • Sport schakelt een dynamische afstemming van benzine- en elektromotor in voor een sportieve rij-ervaring
  • Electric activates the electric engine only, for zero CO2 emissions and complete silence.


Regeneratief remmen

Het geavanceerde i-Booster remsysteem maakt de Grandland Hybrid nóg efficiënter, door tijdens het rijden en remmen energie terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrische rijbereik groter wordt*.

  • i-Booster kan op twee manieren energie terugwinnen:
  • D-modus: schakelt in zodra je je voet van het gaspedaal neemt, voor gemiddelde terugwinning.B-modus: werkt zowel tijdens het remmen als bij
  • snelheid minderen, voor maximale terugwinning.

Als de batterij volledig opgeladen is of meer remkracht nodig is, schakelt de Grandland Hybrid automatiscch over van de i-Booster naar het standaard remsysteem.

* Maximaal 10% van de totale capaciteit kan worden teruggewonnen.

Digitale monitoring

In de nieuwe Grandland Hybrid wordt alle voertuiginformatie overzichtelijk weergegeven op het volledig digitale Pure Panel. Zo zie je in één oogopslag het energiegebruik en alle andere informatie die je onderweg nodig hebt, zodat je altijd volledige controle hebt en zo efficiënt mogelijk kunt rijden.

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Contact

Benieuwd naar onze extra scherp geprijsde Opel Grandland Hybrid deals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.

De prijs waarmee wij adverteren is inclusief de kosten rijklaar maken, inschrijving in het kentekenregister, kosten tenaamstelling en recycling bijdrage. Al onze nieuwe auto’s worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie zoals voorgeschreven door Opel Nederland.