De nieuwe Opel Grandland is een feit!

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel koplampen.

Ambitieus en zelfverzekerd

Dankzij Opel's sterke en pure design is de nieuwe Grandland in geen enkel opzicht een 'typische crossover'. Met zijn krachtige, sportieve uitstraling en strakke lijnen is hij een toonbeeld van Duitse kwaliteit. Waar je ook komt, je Grandland maakt overal een onuitwisbare indruk.

Centraal informatiepunt

Het eerste dat opvalt als je naar het dashboard van de nieuwe Grandland kijkt, is het volledig digitale Pure Panel. Dit rekent af met de gebruikelijke overdaad aan informatie die de meeste crossovers kenmerkt. Op dit overzichtelijke, schitterend vormgegeven display wordt op elk moment alleen de informatie getoond die je nodig hebt. Zo rijdt je een stuk rustiger, zonder dat je onnodig afgeleid wordt.

Stijlvol tot in de details

Dat de nieuwe Grandland geen gewone crossover is, zie je in één oogopslag. Het nieuwe sterke en pure Opel-design kom terug in elk detail. Van het dak in een contrasterende kleur en stijlvolle beschermpanelen in nieuwe carrosseriekleuren tot sportieve lichtmetalen velgen, die beschikbaar zijn van 17- tot 19-inch.

Intellilux LED Pixel light

Het baanbrekende IntelliLux LED® Pixel Light* vertegenwoordigt de meest geavanceerde koplamptechnologie. Elke koplamp bestaat uit 84 segmenten die automatisch in verschillende combinaties worden in- en uitgeschakeld, om in elke situatie de optimale verlichting te bieden. Zo kun je permanent met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.

* Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau

Veiliger in het donker

Tot nu toe werd je in het donker alleen door je koplampen geholpen om veilig je weg te vinden. Maar nu is er ons revolutionaire Night Vision* systeem. Een geavanceerde infraroodcamera verbetert het zicht tot een afstand van 300 meter aanzienlijk - veel verder dan gewone koplampen reiken. Het systeem merkt voetgangers en dieren in het donker tot op een afstand van honderd meter direct op en toont ze in een video op het digitale display. En als je toch te dichtbij komt, wordt onmiddellijk de automatische noodrem-assistent ingeschakeld. Dus ook wat betreft veiliger rijden in het donker is de nieuwe Grandland afsoluut grensverleggend.

* Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau. De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de grenzen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoodelijk voor het rijden.

Ergonomische comfortstoelen

Nooit meer stram en stijf uitstappen na een lange rit! De ergonomische comforstoelen van de Grandland zijn gecertificeerd door AGR en bieden de beste ondersteuning voor je rug:

  • Altijd een ontspannen zithouding
  • Op 16 manieren verstelbaar
  • Luxueuze lederen bekleding 
  • Voorzien van verwarming en ventilatie

 

Benieuwd naar onze extra scherp geprijsde Opel Grandland deals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.

De prijs waarmee wij adverteren is inclusief de kosten rijklaar maken, inschrijving in het kentekenregister, kosten tenaamstelling en recycling bijdrage. Al onze nieuwe auto’s worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie zoals voorgeschreven door Opel Nederland.

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Contact