Vivaro-e 

Vanaf €32.399 (excl. BTW) 

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

Opel Vivaro

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Contact

ONTDEK DE FUNCTIONELE EN FLEXIBELE EIGENSCHAPPEN VAN DE VIVARO-e 

VEELZIJDIGHEID. 

Lengtes vivaro-e

Lengtes 

De Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.

Vivaro-e

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN 

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

Vivaro-e carosserievrij

CARROSSERIEVERSIES 

De Vivaro-e is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro-e is die alles biedt wat u nodig hebt.

LAADRUIMTE. 

Laadvermogens Vivaro-e

SLIM RUIMTEGEBRUIK 

De multifunctionele passagiersbank van de Vivaro-e is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m. 

LAADVERMOGENS 

Een standaard laadvermogen van 1000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1275 kg geven uw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.

Vivaro-e

SCHUIFDEUREN 

De elektrisch bedienbare schuifdeuren zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro-e zelfs als u met uw handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

CONNECTIVITEIT. 

Vivaro-e connectiviteit

INFOTAINTMENT 

Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7”-aanraakscherm jaar en Multimedia-navigatie jaar met Live Navigation Services jaar van de Vivaro-e.  Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto of Apple CarPlay.

 

Opelconnect-diensten vivaro-e

OPELCONNECT-DIENSTEN 

De beste digitale tools om uw route te plannen. Controleer uw elektrisch rijbereik en laadtijden via uw smartphone, plus een reeks diensten die een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning bieden zodat u verbonden en geïnformeerd blijft.

MOBIEL KANTOOR. 

Vivaro-e kantoorruimte

DRAAIBAAR TAFELTJE 

De multifunctionele passagiersbank verandert de Vivaro-e in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.  

Verwarmare stoelen Vivaro-e

VERWARMBARE STOELEN

Verwarmbare voorstoelen vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

Opbergvakken Vivaro-e

OPBERGVAKKEN 

De Vivaro-e is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep

Geluiddemping Vivaro-e

GELUIDDEMPING

Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro-e aangenaam stil en kunt u optimaal ontspannen rijden. 

ASSISTENTIESYSTEMEN. 

Vivaro-e Assistentiesystemen

DRIVER ASSISTANCE PAKKET 

Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die u een seintje geeft als het tijd is voor een pauze.  

Veiligheids plus pakket vivaro-e

VEILIGHEIDS+ PAKKET 

Omdat u soms al genoeg aan uw hoofd hebt, helpt dit optiepakket u om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch uw snelheid én de afstand tot uw voorganger.

Head-up display vivaro-e

HEAD UP DISPLAY

Uniek in dit segment: in de Vivaro-e ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display1 aan de onderkant van de voorruit.

Surround view achterruitrijcamera vivaro-e

SURROUND VIEW ACHTERUITRIJCAMERA 

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera die de omgeving van de Vivaro-e helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen.

Meer informatie
Benieuwd naar onze extra scherp geprijsde Opel Vivaro deals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Van Mill is uw officiële Opel dealer met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem.

De prijs waarmee wij adverteren is inclusief de kosten rijklaar maken, inschrijving in het kentekenregister, kosten tenaamstelling en recycling bijdrage. Al onze nieuwe auto’s worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie zoals voorgeschreven door Opel Nederland.


Het Van Mill salesteam

Ons team van enthousiaste medewerkers op onze vestigingen in Gorinchem en Dordrecht staan voor u klaar!