Van Mill Goes Electric

Van Mill maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. U kunt in 2021 al kiezen uit 9 geëlektrificeerde Opel-modellen. Mét de belofte dat in 2024 van élk Opel-model een elektrische variant beschikbaar is. Op de pagina leest u alles over onze huidige én toekomstige elektrische modellen. Van aanschaf tot onderhoud. 

Opel Mokka-e: nu in onze showroom

De nieuwe Opel Mokka is alles behalve doorsnee. Het is het eerste nieuwe Opel-model met het ‘Opel Vizor’ familiegezicht, het vernieuwde ‘Opel Blitz’ merklogo en een centraal op de achterklep gepositioneerde typeaanduiding. De Mokka is ook de eerste Opel met de nieuwe, volledig digitale Pure Panel cockpit. De Mokka-e is het nieuwste voertuig in het Opel-productportfolio dat het doel ondersteunt om tegen 2024 een geëlektrificeerde versie van elk product aan te bieden, en komt na de introductie van de Corsa-e, Vivaro-e en Grandland X Hybrid.

Pure energie: Opel Mokka-e
De Opel Mokka-e (vanaf € 34.399) levert een hoge mate van emissievrij, geëlektrificeerd rijplezier. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en 260 Nm koppel, dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. U kunt als bestuurder kiezen uit de rijmodi Normaal, Eco en Sport. Met de 50 kWh-batterij biedt de Mokka-e een actieradius van 324 kilometer volgens de WLTP-cyclus. Aan de wallbox, snellader of aan een huishoudelijk stopcontact: de nieuwe Mokka-e is klaar voor alle oplaadmogelijkheden. Van 1-fase tot 3-fase met 11 kW. Bovendien zijn alle uitvoeringen van de Opel Mokka-e standaard geschikt voor 100 kW DC-snelladen.

Meer informatie Mokka-e

Opel Grandland


De nieuwe Opel Grandland overtreft met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor en innovatieve technologie zelfs de meest hooggespannen verwachtingen. 


Meer informatie Grandland

Opel Astra


Ontdek de eerste officiële beelden van de gloednieuwe Opel Astra. De eerste generatie die ook in een geëlektrificeerde variant op de markt zal komen. 


Meer informatie Astra

Opel Movano en Movano-E


De nieuwe Movano heeft niet alleen vanbuiten een nieuwe look gekregen. Ook het ruime, functionele interieur is voorzien van stijlvolle en praktische details om uw comfort te vergroten. 


Meer informatie Movano

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e Edition 3-fase laden


Ontdek de nieuwe, 100% elektrische Corsa-e: Compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik van 337km (WLTP), snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig! De Corsa-e is direct uit voorraad leverbaar dus u kunt binnen twee weken rijden! De Opel Corsa-e is verkrijgbaar vanaf € 30.599. 


Meer informatie Corsa-e

Opel Vivaro-e


Maak kennis met de elektrische Opel bedrijfswagen: de Vivaro-e. Hij biedt net als de uitvoering met verbrandingsmotor uitzonderlijk veel flexibiliteit, een identiek laadvolume, een laadvermogen tot 1.275kg en een trekgewicht van 1000kg. De Opel Vivaro-e is verkrijgbaar vanaf € 30.599 (excl. BTW/BPM).


Meer informatie Vivaro-e

Opel Grandland X Hybrid


Maximale efficiëntie en flexibiliteit: de Grandland X Hybrid met voorwielaandrijving. Voorzien van een soepele 8-traps automaat, een maximaal vermogen van 225 pk en een elektrisch rijbereik van 57 km. Economisch rijplezier op zijn best! De Opel Grandland X Hybrid is verkrijgbaar vanaf € 41.499. 


Meer informatie Grandland X Hybrid

Van Mill & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Van Mill is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie.

Lees hier meer over Mobilitics

 


De voordelen van elektrisch rijden

  • Goedkoop elektrisch laden
  • Minder onderhoud
  • Milieuvriendelijk
  • Profiteer van belastingvoordeel
  • Stil rijden

Alle feiten en fabels over elektrisch rijden

De 10 servicebeloften voor uw elektrische Opel

Bij aankoop van een nieuwe elektrische Opel kunt rekenen op uitmuntende service. Lees hieronder onze 10 servicebeloften:

1. ACHT JAAR OF 160.000 KM GARANTIE OP DE BATTERIJ OPEL PECHHULP

2. OPEL PECHHULP
Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

3. e-EXPERT CENTER
Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

4. e-SERVICE
Alle onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000km*

5. GECERTIFICEERDE OPLAADSYSTEMEN
Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven

6. MOBILITEITSOPLOSSING
U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

7. PRODUCTVERBETERINGEN
Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

8. UW AUTO WORDT BIJGELADEN
Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

9. ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN
U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

10. UW AUTO WORDT GEWASSEN NA ELK ONDERHOUD OF REPARATIE


* niet van toepassing op leasecontracten, hybrideauto’s en Ampera-e.


Wilt u het laatste nieuws rondom elektrische Opel-modellen niet missen?  
Vul dan onderstaande formulier in en wij houden u op de hoogte! 

Geïnteresseerd?