Onze werkplaats

Is uw Opel toe aan onderhoud of heeft u schade aan uw auto? In onze werkplaats staan onze Opel monteurs altijd voor u klaar. Ook helpen wij u uiteraard graag met al uw andere vragen rondom de service en reparatie van uw Opel.
Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Staat de werkzaamheid die u nodig heeft er niet tussen? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op zodat wij samen naar een oplossing kunnen kijken.

 

Maak direct een afspraak

Fabrieksgarantie

Iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Haal & Breng service

U kunt op de beide Van Mill vestigingen gebruik maken van de Haal- & brengservice. Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw bestemming in de buurt, nadat u uw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen uw auto bij u op en leveren deze weer bij u af. Kies de oplossing die u het beste uitkomt. 

Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 15:30
Zondag Gesloten

Geïnteresseerd?

Opel Garage

Van Mill is de officiële Opel garage in de regio van Dordrecht en Gorinchem. Zo kunt u bij Van Mill terecht met uw voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw Opel Astra of een werkplaatsafspraak voor uw Opel Corsa.  Bij Van Mill werken alleen de beste monteurs die alle kennis hebben van uw Opel. Natuurlijk helpen wij u ook met al uw andere vragen rondom de service en reparatie van uw Opel.