Accessoires

Optimaliseer uw Opel

Met accessoires maakt u uw Opel helemaal af. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u uw Opel een unieke eigen uitstraling geven met verschillende kleuren, velgen en interieurpakketten. Of pas uw Opel precies aan op uw behoeften met praktische accessoires zoals een fietsendrager, dakkoffer of bagagerek. Ook als het aankomt op veiligheid en comfort zijn er tal van accessoires beschikbaar die uw Opel helemaal af maken. Denk aan gecertificeerde kinderzitjes, een universele smartphone-houder, een AirWellness-geurverspreider of privacyschermen voor de achterste zijruiten. Dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Onze verkoopmedewerkers vertellen u er graag alles over.

Infotainment

Opel biedt een uitgebreide selectie van geavanceerde infotainmentsystemen die ervoor zorgen dat u altijd verbonden bent en kunt genieten van de beste muziek onderweg via uw smartphone of digitale radio. Via Apple CarPlay of Android Auto integreert u uw smartphone eenvoudig met het infotainmentsysteem van uw Opel. Het hoge resolutie touchscreen is, afhankelijk van uw model Opel, uit te breiden met een head-up display waarop u alle relevante rij-informatie kunt bekijken zonder uw ogen van de weg te halen. Bekijk uw Opel-model om te zien welke infotainmentsystemen voor u beschikbaar zijn.

Navigatie

De nieuwste Opel-navigatiesystemen brengen u veilig en doeltreffend van A naar B. De 3D-navigatiekaarten van bijvoorbeeld het MultiMedia Navi Pro-systeem bevatten actuele informatie over nieuwe wegen, betrouwbare omleidingen en nuttige informatie zoals het dichtstbijzijnde benzinestation, ziekenhuis of restaurant. Doordat het systeem realtime geactualiseerd wordt, is het in staat om de route aan te passen indien nodig of u te waarschuwen bij vertragingen. Om te zien welke navigatiesystemen beschikbaar zijn voor uw Opel, kunt u een kijkje nemen op onze modelpagina of contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?