Onderhoud

Het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement

Met het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het onderhoud van uw nieuwe Opel. U bepaalt zelf waar uw abonnement uit bestaat. Kies bijvoorbeeld voor verlengde garantie, onderhoud, vervanging van versleten onderdelen en vervanging van uw banden. Daarbij selecteert u een looptijd van 3, 4 of 5 jaar en het aantal kilometers per jaar. Bij Van Mill helpen we u graag bij het samenstellen van uw ideale onderhoudsabonnement.

 

Unieke service voor oudere Opels

Als uw Opel ouder dan 5 jaar is, dan profiteert u van extra voordeel. Het enige wat u hoeft te doen, is u kosteloos aanmelden voor MyOpel. Bij onderhoud en reparatie ontvangt u dan bij Van Mill in Dordrecht of Gorinchem een exclusieve korting van 10% op Opel-onderdelen en arbeidsloon. Is uw Opel meer dan 10 jaar oud? Dan krijgt u zelf 20% korting! Daarnaast profiteert u van de uitgebreide mobiliteitsgarantie met Opel Pechhulp.

 

Snel weer op weg met Opel Pechhulp

Elke nieuwe Opel wordt standaard geleverd met een jaar pechhulp. Laat u uw Opel daarna consequent door ons onderhouden, dan kunt u blijven profiteren van deze uitgebreide mobiliteitsgarantie. Helemaal gratis. Wij kennen uw Opel namelijk als geen ander. En omdat wij 100% vertrouwen op de vakkennis van onze monteurs, kunt u kilometer na kilometer vertrouwen op de mobiliteit van uw Opel. Zo zit u altijd met een goed gevoel achter het stuur. Komt u toch een keer met pech langs de weg te staan, dan zorgen wij dat u snel weer verder kunt.

  • 24/7 bereikbaar via alarmnummer
  • Wegsleepservice
  • Vervangend vervoer
  • Hotelaccommodatie (maximaal 4 dagen)
  • Hulp bij een lekke band, lege accu of een gebroken sleutel

 

Opel-onderdelen van de hoogste kwaliteit

Zorgeloos rijden begint met het juiste gereedschap en de juiste onderdelen. Onderdelen van de allerhoogste kwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor uw Opel. Onze monteurs maken bovendien gebruik van gereedschap, diagnose-apparatuur en smeermiddelen die perfect zijn afgestemd op uw auto. Bij Van Mill doen we er namelijk alles aan om uw Opel in topconditie te houden. Originele Opel-onderdelen worden grondig getest op duurzaamheid en veiligheid en verlengen de levensduur van uw Opel. Daarom krijgt u altijd 2 jaar garantie op de originele onderdelen.

 

Voordelige Opel-ruilonderdelen

Opel-ruilonderdelen zijn een voordelig en duurzaam alternatief voor nieuwe Opel-onderdelen. Dit zijn Opel-onderdelen die door Opel volledig gereviseerd en wanneer nodig bijgewerkt zijn met de nieuwste software. Ze voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als nieuwe onderdelen, maar zijn een stuk voordeliger. Uiteraard ontvangt u ook op de ruilonderdelen 2 jaar garantie.

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?