Fabrieksgarantie

 

Gratis reparaties

Iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Standaard 1 jaar pechhulp

Iedere nieuwe Opel wordt standaard geleverd met 1 jaar gratis pechhulp in Nederland en Europa. Wilt u ook na dit eerste jaar blijven profiteren van deze uitgebreide mobiliteitsgarantie? Dat is heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is uw Opel consequent door uw Opel dealer te laten onderhouden. Zo simpel is het.

Bekijk Pechhulp

Geen onverwachte reparatiekosten

Wilt u na 2 jaar verzekerd blijven van gratis reparatie van alle fabriek-af gemonteerde mechanisch, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van uw auto? Sluit dan de Opel-reparatiekostenverzekering af. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Deze verzekering:

  • Dekt alle reparatiekosten zonder beperking van het aantal reparaties
  • Verzekert u van een flexibele en snelle declaratie van kosten, verzorgd door uw Opel dealer
  • Is in heel Europa geldig- dus u kunt ook zorgeloos met vakantie
  • Is overdraagbaar op een nieuwe eigenaar, wat een meerwaarde voor uw auto kan betekenen
Werkplaats afspraak maken

Bekijk onze occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?