Opel Fabrieksgarantie

 

Standaard twee jaar Opel fabrieksgarantie

Bij Van Mill wordt Iedere nieuwe Opel standaard geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Wat valt er precies onder de Opel fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 1 jaar fabrieksgarantie op uw originele Opel accessoires, Opel ruilonderdelen en onderdelen
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*
  • Alle garanties zijn automatisch aan uw auto gekoppeld en zijn via het service- en garantieboekje over te dragen aan een volgende eigenaar.

Door middel van de Opel fabrieksgarantie heeft u standaard recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de opel fabrikant vallen. Het maakt niet wat de kilometerstand van de auto is op het moment waarop het probleem zich voordoet. Zolang het maar binnen de garantietermijn van twee jaar valt. Heeft u meer informatie nodig? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Dordrecht of Gorinchem!  

Standaard 1 jaar pechhulp

Iedere nieuwe Opel wordt standaard geleverd met 1 jaar gratis pechhulp in Nederland en pechhulp Europa. Hiermee heeft u gratis 1 jaar recht op gratis hulp bij pech onderweg in heel Europa.

Wilt u ook na dit eerste jaar blijven profiteren van deze uitgebreide mobiliteitsgarantie? Dat is heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is uw Opel consequent door ons te laten onderhouden. Wilt u naast pechhulp in Nederland na het eerste jaar ook nog gebruik maken van Pechhulp in Europa? Dan kunt u deze bij ons afsluiten voor 34,95 per jaar. Neem contact op met een van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem voor meer informatie 

Bekijk Pechhulp

Geen onverwachte reparatiekosten

U heeft met uw Opel standaard recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wilt u na 2 jaar verzekerd blijven van gratis reparaties van alle fabriek-af gemonteerde mechanisch, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van uw auto? Sluit dan de Opel-reparatiekostenverzekering af. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Deze verzekering:

  • Dekt alle reparatiekosten zonder beperking van het aantal reparaties
  • Verzekert u van een flexibele en snelle declaratie van kosten, verzorgd door uw Opel dealer
  • Is in heel Europa geldig- dus u kunt ook zorgeloos met vakantie
  • Is overdraagbaar op een nieuwe eigenaar, wat een meerwaarde voor uw auto kan betekenen

 

* Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 8 jaar voor de Combo en 6 jaar voor Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.

* De fabrieksgarantie is alleen geldig op de door een Opel dealer geïnstalleerde onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires

 

Werkplaats afspraak maken
Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?