MyOpel

MyOpel is een stuk extra service dat Opel haar klanten biedt. U kunt zich hier gratis voor aanmelden als Opel-rijder. Met MyOpel profiteert u van extra’s en kunt u gebruik maken van diverse kortingen op Opel producten.

MyOpel, haal alles uit uw Opel

Met MyOpel kunt u op eenvoudige wijze de belangrijkste gegevens over uw Opel inzien. Zo ziet u alle onderhoudsbeurten terug in het digitale onderhoudsboekje en ontvangt u een servicereminder wanneer het tijd is om een afspraak in te plannen. Bovendien kunt u als MyOpel-lid profiteren van de volgende voordelen:

  • Exclusief ledenvoordeel
  • Alle informatie over uw Opel bij de hand
  • Service updates
  • Online werkplaatsafspraken maken
  • Toegang tot de MyOpel app

MyOpel korting

Als MyOpel lid krijgt u korting op diverse Opel producten van Van Mill. We hebben de producten voor u op een rijtje gezet:

  • APK

Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. Wij controleren uw auto tijdens een APK op verkeersveiligheid, registratie en milieuvriendelijkheid.

  • Zomercheck

De zomercheck is een uitgebreide controle waarbij uw auto gecheckt wordt op 36 cruciale punten. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de onderdelen die het meest beïnvloed worden wanneer uw auto lang stil staat.

  • Wintercheck

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecheckt op alle onderdelen die gevoelig zijn voor de weersinvloeden in de winter, zoals regen en kou.

  • 5+ en 10+ service

Als MyOpel-lid krijgt u 10% korting op pechhulp wanneer uw auto ouder is dan 5 jaar. Wanneer uw auto ouder is dan 10 jaar ontvangt u zelfs 20% korting. Deze kortingen gelden ook op onderdelen en arbeidsuren bij een onderhoudsbeurt of reparatie.

MyOpel app 

Als MyOpel-lid kunt u inloggen op de MyOpel app. Hiermee kunt u ook onderweg gebruik maken van alle voordelen van MyOpel. Bovendien kunt u vanuit de MyOpel app alles rondom uw auto eenvoudig regelen. Van het downloaden van interactieve handleidingen tot het controleren van de bandenspanning. Daarnaast kunt u met de MyOpel app de claxon en lichten van uw auto bedienen. Handig wanneer u niet meer weet waar u uw auto geparkeerd hebt!

MyOpel OnStar

Wanneer uw auto is voorzien van Opel OnStar heeft u via MyOpel ook inzicht in uw OnStar gegevens, zoals bijvoorbeeld het brandstofniveau, bandenspanning en kilometerafstand. Daarnaast kunt u met MyOpel uw hotspot activeren en deactiveren en uw navigatiesysteem op afstand instellen.

Werkplaats afspraak maken

   Van Mill Dordrecht
   T 078 - 613 2155
   Van Mill Gorinchem
   T 0183 - 645 800

Contact

Aanmelden voor MyOpel 

Ook MyOpel lid worden? Via de website www.myopel.nl kunt u zich gratis aanmelden als MyOpel lid en optimaal profiteren van uw Opel. Wilt u meer weten over MyOpel? Onze specialisten staan voor u klaar.

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?