Opel 5+ 10+ service

Opel 5+ service en Opel 10+ service is speciaal bedoelt voor de oudere Opel die waarschijnlijk vaker onderhoud nodig heeft. Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in Opel onderhoud. Daarom kunt u, wanneer van toepassing, bij ons gebruik maken van de Opel 5+ en Opel 10+ service. Dit geldt zowel voor controleafspraken als voor het vervangen van onderdelen. 

Opel 5+ service

Heeft u een Opel die 5 jaar of ouder is? Dan kunt u gebruik maken van de Opel 5+ service*. Met deze service krijgt u 10% korting op Opel onderdelen en arbeidsloon bij Van Mill. Dit geldt zowel voor het repareren van uw Opel, als voor Opel onderhoudsbeurten. De 5+ service is enkel voor MyOpel leden. U kunt zich gratis inschrijven voor MyOpel.

Opel 10+ service 

Heeft u een Opel die 10 jaar of ouder is? Dan kunt u gebruik maken van de Opel 10+ service*. Deze is vergelijkbaar met de Opel 5+ service, maar met de Opel 10+ service krijgt u als MyOpel-lid een korting van 20% op onderdelen en arbeidsloon. Ook de Opel 10+ service geldt zowel voor het repareren van uw Opel, als voor het onderhouden van uw Opel.

Meer over onderhoud van Van Mill

 

* Voor de bepaling of uw Opel in aanmerking komt voor de 5+ of 10+ service wordt gekeken naar het bouwjaar (chassisnummer).

De Opel 5+ en Opel 10+ services zijn niet combineerbaar met andere kortingsacties en (seizoens)campagnes. Alle algemene voorwaarden voor onderhoud en reparatie blijven van toepassing.

 

Werkplaats afspraak maken

   Van Mill Dordrecht
   T 078 - 613 2155
   Van Mill Gorinchem
   T 0183 - 645 800

Contact

Opel onderhoud van Van Mill

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Opel bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  • Vooraf inzicht in de kosten van het onderhoud
  • Onderhoud bij een erkend Opel dealer
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
  • Gratis leenauto beschikbaar indien nodig
  • Extra voordeel voor myOpel-leden
  • Eenvoudig online een afspraak inplannen

Plan direct uw Onderhoudsafspraak

 

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?