Opel Assistance

Mobiel zijn is belangrijk, mobiel blijven nog belangrijker. U wilt er zeker van zijn dat u kilometer na kilometer met een gerust gevoel achter het stuur van uw Opel door kunt brengen. Bij Opel Van Mill begrijpen we dat, omdat mobiliteit en mobiel zijn in ons bedrijf een centrale rol speelt.

Twee jaar mobiliteitsgarantie

Iedere nieuwe Opel wordt standaard geleverd met twee jaar mobiliteitsgarantie. Hiermee bent u in meer dan 40 landen, 24 uur per dag 7 dagen per week, door middel van één telefoontje naar het alarmnummer verzekerd van hulp bij pechhulp onderweg. De dienstverlening van Opel Assistance houdt in: 

 • Pech-onderweg-service
 • Wegslepen
 • Huur van vervangende auto
 • Vervoer naar bestemming/huis
 • Hotelaccommodatie
 • Vergoeding van ophaalkosten
 • Verzending van vervangende onderdelen
 • Financiële assistentie 

Wanneer het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, zorgt Opel Assistance ervoor dat uw auto binnen Nederland naar de Opel deler of Erkend Reparateur van uw keuze wordt getransporteerd. Indien u aangeeft dat uw Opel naar Van Mill in Dordrecht of Gorinchem gebracht moet worden, wordt uw auto bij ons gelost. In het buitenland is dat de dichtstbijzijnde Opel garage. Natuurlijk wordt er voor gezorgd dat de reis van u en uw eventuele passagier(s) zo snel mogelijk voortgezet kan worden. 

Wilt u levenslang profiteren van gegarandeerde mobiliteit? Laat dan het periodiek onderhoud uitvoeren bij Van Mill in Dordrecht of Gorinchem. U krijgt dan Opel Assistance Plus. 

Vanuit Nederland belt u: 0800-0991222
Vanuit het buitenland belt u: 0031-70-3145117

Tip: sla deze telefoonnummers op in uw telefoon.

Maak direct een werkplaatsafspraak

 

Opel Assistance Plus

Snelle, betrouwbare hulp

Snelle, betrouwbare pechhulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. Wij van Van Mill zijn ervan overtuigd dat het door ons uitgevoerde onderhoud op een zeer hoog niveau staat. Zo hoog, dat we er zelfs een mobiliteitsgarantie op geven die volgt op het eerste jaar Opel Assistance. 

Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent bieden wij een mobiliteitsgarantie, Opel Assistance Plus, die geldig is tot de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar. Indien u het jaarlijkse onderhoud bij de Opel dealer Van Mill in Dordrecht of Gorinchem laat uitvoeren, bent u voorzien van een levenslange mobiliteit.

De voordelen van Opel Assistance 

 • Levenslang hulp bij pech indien u het jaarlijks onderhoud bij Opel dealer Van Mill laat uitvoeren.
 • Hulpverlening bij schade na een ongeval, bij glasschade of bij pech veroorzaakt door eigen toedoen.

Bij pech heeft u recht op:

 • 24-uur per dag, zeven dagen per week, hulp ter plaatse.
 • Wegsleepservice naar een Opel Erkend Reparateur van uw keuze als de mobiliteit niet ter plaatse kan worden hersteld (bij pech in het buitenland naar dichtstbijzijnde punt).
 • Een vervangende auto, voor maximaal 4 kalenderdagen, indien uw eigen auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden, (in geval van schade na een ongeval geldt een termijn van maximaal 2 kalenderdagen).
 • Mogelijkheid van tussentijds instappen.
 • Geldig in Europa zoals vermeld op de groene kaart.


Vanuit Nederland belt u: 0800-0991222

Vanuit het buitenland belt u: 0031-70-3145117

U ziet het, als u uw Opel door Van Mill laat onderhouden, betekent dit dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus. Dát is de service van Opel.

Pechhulp

Wie kan uw Opel nu beter onderhouden dan Opel dealer Van Mill? Uw auto wordt snel, vakkundig en betaalbaar onderhouden. Zo bent u er 100% zeker van dat uw Opel in topconditie blijft voor een goede prijs. En omdat we blind kunnen vertrouwen op onze Opel monteurs, krijgt u gratis Opel Pechhulp na een onderhoudsbeurt bij de Opel dealer.

Meer informatie

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?