Opel Assistance Plus

Uw Opel altijd in topconditie en zekerheid van mobiliteit. Dát is de service van Opel.

Snelle, betrouwbare hulp

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. De Opel Erkend Reparateurs zijn ervan overtuigd dat het door hen uitgevoerde onderhoud op een zeer hoog niveau staat. Zo hoog, dat ze er zelfs een mobiliteitsgarantie op durven te geven die volgt op het eerste jaar Opel Assistance. 

Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent, voorziet Opel een mobiliteitsgarantie, Opel Assistance Plus, die geldig is tot de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar. Indien u het jaarlijkse onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur laat uitvoeren, voorziet Opel zo in een levenslange mobiliteit.


Voordelen Opel Assistance 

  • Levenslang mobiel indien u het jaarlijks onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur laat uitvoeren.
  • Hulpverlening bij schade na een ongeval, bij glasschade of bij pech veroorzaakt door eigen toedoen.

Bij pech:

  • 24-uur per dag, zeven dagen per week, hulp ter plaatse.
  • Wegsleepservice naar een Opel Erkend Reparateur van uw keuze als de mobiliteit niet ter plaatse kan worden hersteld (bij pech in het buitenland naar dichtstbijzijnde punt).
  • Een vervangende auto, voor maximaal 4 kalenderdagen, indien uw eigen auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden, (in geval van schade na een ongeval geldt een termijn van maximaal 2 kalenderdagen).
  • Mogelijkheid van tussentijds instappen.
  • Geldig in Europa zoals vermeld op de groene kaart.Vanuit Nederland: 0800-0991222  Vanuit het buitenland: 0031-70-3145117  

U ziet het, als u uw Opel door uw Opel Erkend Reparateur laat onderhouden, betekent dit dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus. Dát is de service van Opel.

Werkplaats afspraak maken

Bekijk onze occasion aanbod

Lees Meer

Geïnteresseerd?