Extra voorraadvoordeel op bedrijfswagens

Direct rijden met extra voordeel?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een extra korting van €2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van €1.000 op de Opel Combo Electric. En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!

Tot € 5.000 SEBA Subsidie

Ook kun je in 2024 weer een SEBA Subsidie* van maximaal € 5.000 aanvragen voor de Opel Combo Electric en Opel Vivaro Electric, wat een geweldige kans biedt om extra te besparen.

Ik heb interesse

Opel Combo Electric

De Opel Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Ik heb interesse

Meer informatie over de Combo Electric

Opel Vivaro Electric

De Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Meer informatie over de Vivaro Electric

Contact