Zafira Life Electric

Vanaf € 57.186,- incl. BTW

€ 43.599 excl. BTW

De nieuwe 100% elektrische Zafira Life Electric brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' Van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.

Maximale efficiëntie 

Stijlvol vervoer zonder uitstoot

De nieuwe Zafira Electric Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen en is 100% elektrisch. Daardoor is hij niet alleen ongekend stijlvol en veelzijdig, zoals de Zafira Life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij volledig zonder uitstoot en heeft hij aantrekkelijke lage gebruikskosten. Hij is leverbaar in twee lengtes, met een keuze uit twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km(WLTP).

Baanbrekende innovaties en assistentiesystemen maken elke rit in de nieuwe Zafira Electric Life optimaal efficiënt en ontspannen. Om maar een paar voorbeelden te noemen: actieve rijstrookassistent, vermoeidheidsassistent, Head-Up display, achteruitrijcamera en adaptieve Xenon-koplampen.


Perfect geïntegreerde batterij

Het hart van de nieuwe Zafira Life Electric is een krachtige batterij met een capaciteit van 75 kWh en een maximaal rijbereik van 230 of 330 km(WLTP). Het platte batterijpakket is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. 


Baanbrekend stil

De Zafira Life Electric rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Dat levert meer rust voor de bestuurder en biedt ook uw passagiers de mogelijkheid in alle rust te praten of te werken. 


Regeneratief remmen

De nieuwe Zafira Life Electric rijdt soepel, niet alleen ten voordele van de passagiers, maar ook voor een maximale energie- en kostenefficiëntie. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u de meeste korte trajecten afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten. 


Stoelindeling

In de Zafira Life Electric draait alles om flexibiliteit en comfort. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen vooruit en achteruit worden geschoven voor extra beenruimte. 
De tweede en derde rij kunnen bovendien tegenover elkaar worden geplaatst, zodat uw passagiers onderweg kunnen vergaderen of praten. Om de ruimte nog meer naar behoefte in te delen kunnen stoelen worden neergeklapt of verwijderd.


Snel en gemakkelijk laden

De nieuwe Zafira Life Electric laadt in een mum van tijd op, zodat u en uw passagiers nooit lang hoeven te wachten. De krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 75 kWh heeft een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Zafira Life Electric in slechts 30 minuten tot 80% opladen. Dat betekent dat hij met gemak tussen twee ritten is op te laden, zodat hij snel weer klaarstaat voor gebruik. 


Altijd perfect op de hoogte

De nieuwe Zafira Life Electric is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik.  


Elektrisch bedienbare schuifdeuren

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren kunnen de passagiers achterin gemakkelijk instappen.

Rechts standaard, links optioneel.


Afmetingen

De Zafira Life Electric is leverbaar in twee lengtes, elke met de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim uitermate flexibel interieur. En alle twee minder dan 1,90 m hoog1, voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.


Openslaande achterruit

Het raam in de achterklep kan onafhankelijk van de achterklep zelf geopend worden1. Handig om even snel kleinere bagage achterin te leggen of als er weinig ruimte is om de achterklep te openen.

Optie.

Interesse?

opel_zafira_life_head_up_display_4x3_zal195_i01_027 kopiëren.jpg
opel_zafira_life_interior_keyless_start_4x3_zal195_i01_026 kopiëren.jpg
opel_zafira_life_lane_departure_warning_4x3_zal195_t01_055 kopiëren.jpg
opel_zafira_life_panoramic_sunroof_4x3_zal195_i01_017 kopiëren.jpg
zafira-e-life-seating-4x3 kopiëren.jpg
opel_zafira_life_exterior_led_lights_4x3_zal195_e01_012 kopiëren.jpg