Opel navigatie update 

Uw Opel navigatie snel en vakkundig laten updaten? Van Mill is een erkend Opel dealer en gespecialiseerd in het Opel onderhoud. Een geüpdatet navigatiesysteem is belangrijk voor uw rijcomfort. Hierdoor weet u zeker dat u op de snelste manier van A naar B komt. Deze service verlenen wij aan alle Opel modellen, waaronder de Opel Astra, Opel Corsa en Opel Vivaro.

Navigatie update Opel

Een gedateerd navigatiesysteem kan voor onveilige en stressvolle situaties zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een situatie waarbij een afslag eerder komt dan wordt aangegeven op uw navigatie. Het tijdig updaten van uw navigatiesysteem zorgt ervoor dat u op de aanwijzingen van uw navigatie kunt vertrouwen. Bovendien zorgt dit ook voor extra rijcomfort. Het updaten van de navigatie kan erg complex zijn. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag!

Onze Opel navigatie update wordt geleverd met de nieuwste gegevens. Hierdoor rijdt u altijd de kortste route en ziet u de nauwkeurige reistijd. Onze navigatie wordt geleverd inclusief 3D navigatiepunten en rijstrookbegeleiding. Het systeem wordt real-time bijgehouden, hierdoor kan het u ook waarschuwen voor omleidingen of files en hier de route op aanpassen. In de nieuwe navigatie update vindt u onder andere:

  • 574.000 restaurants
  • 197.167 kilometer aan nieuw aangelegde wegen
  • 136.629 nieuwe snelheidslimieten
  • 390.435 nuttige plaatsen
  • 1.204.219 nieuwe straatnamen

Plan direct uw navigatie afspraak


Opel navigatie update kosten

Wij zorgen ervoor dat uw navigatie weer up-to-date is. Dit zowel in Nederland, als in het buitenland. Voor vragen over de kosten voor het updaten van uw navigatie kunt u contact met ons opnemen.

Zelf uw navigatie updaten?

U kunt ook zelf uw navigatie update aanvragen en door middel van een USB stick installeren in uw auto.

Lees hier meer

 

Werkplaats afspraak maken

Contact

Uw navigatie updaten bij Van Mill

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag met u een afspraak voor navigatie update bij één van onze vestigingen in Dordrecht of Gorinchem.

  Navigatie update voor alle Opel modellen

 Navigatie update door een erkend Opel dealer

  1 jaar garantie op arbeid en onderdelen

  Gemakkelijk online een afspraak inplannen

Plan direct uw werkplaatsafspraak

 

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?