Opel heeft het gehele bedrijfswagenaanbod vernieuwd. De modellen zijn voorzien van vernieuwde elektrificatie, verbeterde connectiviteit en geavanceerde technologieën. De vernieuwde Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 18.900,-. Het klantvoordeel loopt op tot € 13.280,-.

Vrijblijvende offerte aanvragen!


Opel Combo

Het vernieuwde uiterlijk van de Opel Combo valt meteen op dankzij de Opel Vizor, waarmee het voertuig het nieuwe gezicht van het merk draagt. Binnenin biedt de Combo optioneel een digitaal instrumentarium en een 10-inch touchscreen voor infotainment. Een opvallende toevoeging is het smartphone-station, nu standaard aanwezig, waardoor de bediening van navigatie, telefoon en radio eenvoudig via spraakbesturing of stuurwielbediening verloopt. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen zijn nu ook standaard, waardoor de Opel Combo voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. Voor de volledig elektrisch aangedreven Opel Combo Electric is de actieradius verhoogd tot 330 km (WLTP), waardoor duurzaamheid hand in hand gaat met prestaties. De vernieuwde Opel Combo is leverbaar vanaf € 18.900,- en de elektrische Opel Combo Electric vanaf € 29.690,-. Dat betekent een klantvoordeel van € 1.900,- tot € 4.260,- ten opzichte van de voorgaande modellen met vergelijkbare uitrustingen.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro schittert met het herkenbare Opel Vizor-design aan de buitenkant en een volledig nieuw interieur. Het digitale instrumentarium en het 10-inch centrale touchscreen voor infotainment maken het rijden in de Vivaro een moderne ervaring. Extra veiligheids- en assistentiesystemen zijn toegevoegd aan de standaarduitrusting, waardoor de Vivaro voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van veiligheid. De aandrijflijnen zijn herzien, met de opvallende toevoeging van de optionele Power Take-Off (e-PTO), waarmee externe apparaten kunnen worden gevoed op plaatsen zonder stopcontact. De Opel Vivaro Electric biedt nu een indrukwekkende actieradius tot 350 km (WLTP). De vernieuwde Opel Vivaro is leverbaar vanaf € 26.300,- en de vernieuwde Opel Vivaro Electric vanaf € 37.900,-. Dat betekent voor beide modellen een klantvoordeel van € 1.700,- ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting.

Ik wil graag zakelijk contact!

Opel Movano

De Opel Movano ondergaat zowel uiterlijk als innerlijk een transformatie, met een ingrijpend gewijzigd dashboard en de mogelijkheid van een volledig digitaal instrumentarium en 10-inch centraal touchscreen. Met de toevoeging van een optionele 8-traps automaat en zestien geavanceerde ADAS-systemen biedt de Movano extra comfort en veiligheid. Deze bedrijfswagen kan autonoom rijden op level 2, waarmee het een van de meest geavanceerde voertuigen in zijn segment is. De Opel Movano Electric, volledig elektrisch aangedreven, heeft een indrukwekkende actieradius tot 420 km (WLTP) en een laadvolume tot 22m3. De vernieuwde Opel Movano is leverbaar vanaf het formaat L2H1 met een vanafprijs van € 29.300,-. Dat is een klantvoordeel van € 2.800,- ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting. De Opel Movano Electric (leverbaar vanaf L3) is leverbaar vanaf € 54.500,-. Dat is een klantvoordeel van maar liefst € 13.280,-.

Ik wil graag zakelijk contact!

Tot slot

Met de vernieuwde Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano levert Opel niet alleen op esthetisch gebied, maar ook op het gebied van technologische vooruitgang. Deze bedrijfswagens zijn klaar voor de toekomst, waarbij elektrificatie, connectiviteit en innovatieve functies de weg wijzen naar een duurzamere en geavanceerdere mobiliteit. De prijzen, beginnend vanaf € 18.900,-, maken deze verbeterde modellen aantrekkelijk voor ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrijfsvoertuigen met geavanceerde kenmerken. 

Geïnteresseerd?