Opel reparatiekostenverzekering

Met de Opel reparatiekostenverzekering van Van Mill komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Hiermee bent u verzekerd voor schade en reparaties aan uw Opel, waardoor u veilig de weg op kunt en altijd mobiel blijft.

Waarom een Opel Reparatiekostenverzekering voor uw auto

Wanneer u een nieuwe Opel koopt dan worden de reparaties en schade de eerste twee jaar gedekt door de fabrieksgarantie. Na die twee jaar worden deze kosten niet meer gedekt door de fabrikant. Met een reparatiekostenverzekering verlengt u deze garantie met maximaal 3 jaar. De reparatiekostenverzekering biedt u de volgende voordelen en zekerheden:

  Vergoeding van uw reparatiekosten

  Geldig in heel Europa bij alle Opel garages

  Overdraagbaar op een nieuwe eigenaar, waardoor de auto meer waard is

  Flexibele en snelle afhandeling van de reparatiekosten

  Geen beperkingen in het aantal reparaties

 

Kosten reparatiekostenverzekering 

De exacte kosten van de reparatiekostenverzekering hangen af van een viertal zaken. Allereerst binnen welk termijn na aanvang van de fabrieksgarantie u de reparatiekostenverzekering afsluit en hoeveel kilometers er op dat moment op de teller staat. Het goedkoopste is om binnen 6 maanden na aanvang van de fabrieksgarantie (maximaal 10.000 km op de teller) de reparatiekostenverzekering af te sluiten. De andere optie is om binnen 24 maanden na aanvang van de fabrieksgarantie (maximaal 40.000 km op de teller) de reparatiekostenverzekering af te sluiten.

Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van het aantal maanden waarvoor u de reparatiekostenverzekering afsluit en het aantal kilometers dat u in die maanden rijdt. Tot slot zijn de kosten van uw reparatiekostenverzekering afhankelijk van het type auto dat u rijdt. Zo is de reparatiekostenverzekering bijvoorbeeld duurder voor een Opel Vivaro dan voor een Opel Corsa.

 Bekijk de premies van de reparatiekostenverzekering

 

Reparatiekostenverzekering van Van Mill 

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar bij schade aan uw Opel. Van Mill is een erkend Opel dealer en gebruikt daarom enkel originele Opel onderdelen voor de reparatie van uw Opel.

  Erkend Opel reparateur en Opel dealer

  Jarenlange ervaring met Opel

  Gratis haal- en brengservice

  Snel hulp bij pech onderweg

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?