Opel Combo

Combo-e

Vanaf € 31.250 excl. BTW

De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

 

Eigenschappen

Ontdek waarom de Opel Combo-e de beste is in zijn klasse


Geavanceerde batterij

Dankzij de nieuwste technologie geeft de Combo-e je bedrijf een voorsprong. Doordat op verschillende manieren energie wordt teruggewonnen, onder meer via regeneratief remmen, presteert de Combo-e maximaal efficiënt en profiteer je van minimale gebruikskosten. Elke elektrische wagen van Opel wordt geleverd met een batterij waarvan we garanderen dat hij 8 jaar of 160.000 km lang minimaal 70% van zijn laadcapaciteit zal behouden. 
Opel Combo interieur 2 2022


Oase van rust

In de Combo-e loopt alles voor je bedrijf niet alleen op rolletjes, maar ook ongelooflijk rustig en stil. Zijn geavanceerde elektromotor maakt vrijwel geen geluid en produceert tijdens het rijden geen uitstoot. De uitstekende geluidsisolatie van de cabine maakt het rijden nog aangenamer. 
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo-e tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, de kenmerken van de route en het energiegebruik. 
Opel Combo rij-modi 2022


Kies je rijstijl

Bij Opel weten we dat elk bedrijf zijn eigen gereedschap nodig heeft. Daarom geeft de Combo-e je de keuze uit drie rijstijlen, zodat je zijn dynamiek helemaal zelf in de hand hebt. Kies POWER voor maximale prestaties en comfortabel rijden met zware ladeing, NORMAL voor het optimale evenwichtig tussen prestaties en efficiëntie en ECO voor een maximaal rijbereik en zo efficiënt mogelijk energiegebruik. 
Opel Combo opladen 2022


In een half uur tot 80% opladen

De 50 kWh batterij van de Combo-e heeft een hoge energiedichtheid en is opgebouwd uit 18 modules. In iets meer dan een half uur laadt hij bij een snellader van helemaal leeg weer op tot 80% van zijn capaciteit.1

1 De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij en de gebruikte laadkabel.

Opel movano kosten 2022


Lage gebruikskosten

Nu steeds meer mensen zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de steden en er steeds vaker milieuzones worden ingesteld, wordt elektrisch rijden steeds voordeliger. Met de Combo-e hoef je je nooit meer zorgen te maken over stijgende brandstofprijzen, milieutoeslagen en beperkte toegang tot stedelijke gebieden. Je kunt bovendien profiteren van subsidies, premies en belastingvoordelen.  
Opel Combo range 2022


Rijbereik tot 275 km1

De Combo-e is gebouwd op hetzelfde robuuste en betrouwbare platform als de Combo-varianten met een diesel- of benzinemotor en hij heeft dezelfde royale laadruimte met een inhoud van 4,4 m3. Het grote verschil is dat hij 100% emissievrij rijdt, terwijl hij je bedrijf dankzij een groot rijbereik van 275 km geen beperkingen oplegt.

 

1 Berekend volgens de WLTP-testprocedure. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk kan verschillen en is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming. 

 

Interesse?

opel_combo_cargo_space_16x9_cmc20_e02_003 (1).jpg
opel_combo_cargo_exterior_16x9_cmc19_e01_002.jpg
Opel Combo interieur 2022
opel_combo_cargo_wireless_charging_16x9_cml19_i01_048.jpg
Opel Combo opvouwbare bestuurderstoel 2022