Nieuwe Combo-e

Vanaf € 29.995 excl. BTW

De Combo Cargo Electric heeft alles wat de elektrische bedrijfswagens van Opel zo onderscheidend maakt: hij combineert de jarenlange ervaring van Opel Bedrijfswagens met precisietechniek met de mogelijkheden van een volledig elektrische bestelwagen die staat voor optimale efficiëntie en veelzijdigheid. En ondanks zijn compacte profiel heeft de Combo Cargo Electric een groot laadvolume van 4,4 m³ plus superieure voorzieningen voor laadmanagement zoals het FlexCargo®-doorlaadsysteem.

 

Een collega vol energie

Met zijn slimme ontwerp, grote laadruimte en betrouwbare accu is de nieuwe Combo Cargo Electric de ideale bedrijfsauto voor elke onderneming.


Functioneel design

Het exterieur van de Combo Cargo Electric is onmiskenbaar Opel, terwijl het interieur maximaal comfort, ergonomie en ruimte biedt. Maak kennis met een echte multitasker die op iedere situatie aan te passen is dankzij slimme functies die je dagelijks werk eenvoudiger maken.


Capabel voor iedere klus

Met een elektrische actieradius tot 343 km en een batterijpakket van de nieuwste generatie is de Combo Cargo Electric een aanwinst voor iedere onderneming. Het batterijpakket is in iets meer dan 30 minuten opgeladen tot 80% van de volledige capaciteit, terwijl de geruisloze en soepele aandrijflijn zorgt voor een rijervaring vol rust. Dit, in combinatie met het koppel dat altijd direct beschikbaar is en een topsnelheid van 135 km/u maken de nieuwe Combo Cargo Electric perfect voor in de stad en ver daarbuiten.


Tot 80% opladen in slechts 30 minuten

Een bedrijfsbus die zich aanpast op jouw ritme: de nieuwe Combo Cargo Electric is voorzien van een 54 kWh-batterijpakket met hoge energiedichtheid. In slechts 30 minuten is het accupakket 80% opgeladen met behulp van een 100 kW DC-snellader. De 11 kW lader aan boord garandeert efficiënt en betrouwbaar opladen bij AC-laadstations of een eigen wallbox. 


Klaar voor een uitdaging

Een betrouwbare partner voor elke taak: de nieuwe Combo Cargo Electric heeft een toonaangevende laadcapaciteit die extra wordt versterkt door slimme voorzieningen aan boord, zoals de FlexCargo®-doorlaadklep. En met een indrukwekkende maximale laadlengte van 3090 m㎡ is deze bestelwagen dan wel compact van buiten, maar serieus ruim van binnen. 1,2

1 Afmetingen kunnen afhankelijk van de configuratie variëren.  

 

2 Maximale laadlengte van 3090 mm in de standaard Combo Cargo Electric wielbasis, 3440 mm in de Combo Cargo Electric met lange wielbasis en geopende scheidingsdeur en neergeklapte passagiersstoel(en).


Veiligheid staat voorop

Draag bij aan de veiligheid van jou en je team. De nieuwe Opel Combo Cargo Electric is voorzien van de toonaangevende IntelliLux® LED Matrix koplampen die zorgen voor optimaal zicht en zich automatisch aanpassen om verblinding bij tegenliggers te voorkomen. De unit bestaat uit 14 individuele LED-segmenten in een nieuw design, waarmee IntelliLux® zekerheid biedt onder alle omstandigheden! Houd je mensen, bus en lading dagelijks veilig met behulp van geavanceerde voorzieningen die ongelukken helpen voorkomen en het rijden makkelijker maken. Zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet: je bedrijf!

 

1 Optioneel


Kijk vooruit

Profiteer maximaal van je nieuwe Combo Cargo dankzij de krachtige en efficiënte elektromotor met drie verschillende rijmodi. Of je nu naar een klant om de hoek rijdt, zo ver mogelijk wilt komen of maximale prestaties nodig hebt met zware ladingen, er is altijd een stand voor elke situatie.

 

Interesse?