Opel airco

Uw Opel airco laten checken of onderhoud uitvoeren? Van Mill is een erkend Opel reparateur en gespecialiseerd in airco controles en onderhoud. Wij helpen u graag door uw airco tijdig te checken op bacteriën en schimmels en voeren indien nodig onderhoud of een anti-geurbehandeling uit. Deze service bieden wij aan alle Opel modellen, zoals de Opel Corsa, Opel Astra en Opel Adam.

Opel airco check

Een airco verhoogd het rijcomfort van uw auto. Voor een optimale prestatie van uw airco is goed onderhoud echter wel van belang. Bacteriën en schimmels nestelen zich namelijk graag in het vochtige klimaat van de airco. Tijdens de Opel airco check controleren we of uw airco nog optimaal functioneert en of dat er onderhoud of een anti-geurbehandeling nodig is. Het is belangrijk dat u de airco van uw Opel één keer per jaar laat controleren en wanneer nodig laat desinfecteren, reinigen en de vloeistoffen laat vervangen. Hierdoor blijft uw airco snel en efficiënt werken!

Plan direct uw Opel airco check

Opel airco onderhoud 

Een airco verliest per jaar ongeveer 10% koudemiddel. Dit is het gas dat enerzijds zorgt voor de koeling en anderzijds zorgt voor de smering van de airco. Wanneer een airco niet voldoende smering krijgt dan kan de airco kapot gaan. Dit gebeurd natuurlijk altijd op het moment dat het u niet uitkomt. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Bij Opel airco onderhoud desinfecteren en reinigen we de airco van uw Opel. Bovendien vervangen we ook het koudemiddel en andere vloeistoffen die van belang zijn voor de werking van uw airco.

Plan direct uw Opel airco onderhoud

Anti-geurbehandeling airco 

Stinkt uw airco? Dit is niet alleen vervelend om in te zitten maar is ook gevaarlijk voor uw gezondheid. De nare geur uit uw airco wordt namelijk veroorzaakt door bacteriën en schimmels die ontstaan door de temperatuurverschillen en het vocht in de airco. Van deze schimmels en bacteriën kunt u goed ziek worden. Laat daarom een anti-geurbehandeling uitvoeren aan uw Opel wanneer er een nare geur uit de airco komt. Tijdens de anti-geurbehandeling wordt niet alleen de geur verwijderd, maar wordt de volledige airco gereinigd. Hierdoor ruikt de airco niet alleen schoon, maar is hij ook écht schoon.
Plan direct uw Opel anti-geurbehandeling

Kosten Opel airco onderhoud  

Door uw airco regelmatig te onderhouden kunt u een defect, en daarbij behorende hoge kosten, voorkomen. Met het onderhoud van Van Mill geniet u van een vaste, lage prijs. Hierbij zijn wij transparant in de kosten zodat er geen onverwachte kosten bij komen kijken. 

Airco check €  15
Airco onderhoud (koudemiddel R134A) € 139
Airco onderhoud (koudemiddel 124YF) € 189
Anti-geurbehandeling    39

 

Werkplaats afspraak maken

Contact

Opel airco onderhoud van Van Mill 

Ons team aan Opel specialisten staat voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw airco bij één van onze vestigingen. 

 Airco onderhoud voor alle Opel modellen

 Onderhoud bij een erkend Opel dealer

  Eenvoudig online een afspraak inplannen

Plan direct uw Airco onderhoud

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?